Allmänning

Nar kan man ha pa sig kjol?

När kan man ha på sig kjol?

Oavsett om det är en skirare eller stickad kjol eller klänning kan du använda den även när det är minusgrader ute. Styla med en varmare tröja och boots för att maxa plaggens levnadslängd.

Vilken längd ska man ha på en kjol?

Något man ska tänka på är att inte välja en kjol som är kortare än till fingerspetsarna om man lägger handen längs med kroppen. För att se elegant ut, även med kort kjol, så bör man välja skor med lägre klack och tätare strumpbyxor.

Kan kjolar vara?

Kjolar kan vara raka eller klockformade, ha veck eller vara plisserade. Vanligen bärs kjol med strumpbyxor eller leggings. I den västerländska kulturen betraktas kjolen som ett traditionellt damplagg. Ordet kjol kan också syfta på den nedre delen av en klänning eller ett förkläde.

Hur lång är en Midikjol?

Vi skulle vilja säga att midikjolen är genvägen till den perfekta looken, det kan liksom aldrig gå fel. Hur lång är då den perfekta midikjolen? En klassisk modell är när din kjol slutar en bit nedför knäet. Ta en titt och hitta dina egna fashionfavvos.

Hur styla plisserad kjol?

En läcker grön plisserad kjol som jag stylat med en vit knytblus. Precis som jag tipsade ovan så kan man styla denna också med en fin t-shirt eller ett snyggt linne med spets. Eller varför inte en stickad tröja när det är lite kallare. Som sagt så finns det många olika sätt att styla en plisserad kjol.

Vad är Midikjol?

Midikjolar har den perfekta längden Kjolar kommer i alla former och längder, men en modell som är hetare än någonsin är midikjolar. Den som inte är för kort, och inte för lång, utan precis lagom helt enkelt. Det finns tusen anledningar till varför vi på Bubbleroom älskar midikjolen.

Vad har man till långkjol?

Maxikjolen kan vara både dressad och casual, beroende på hur du stylar den. En långkjol i siden med matchande topp och chunky örhängen gör sig perfekt till bröllop eller fest. Tillsammans med sneakers och en t-shirt eller linne har du en perfekt jobboutfit i sommarhettan.

Share this post