Allmänning

Ar Ellos Mobler bra?

Är Ellos Möbler bra?

Snabb leverans, bra storlekar Alltid lika bra att handla från Ellos. Storlekarna stämmer bra överens, är det en xl så är det en xl. Har aldrig behövt lämna tillbaka något pga att storleken inte har stämt.

Hur lång tid tar leveransen från Ellos?

Beställ fram till kl. 24.00 för leverans nästkommande vardag. Tänk på att vara hemma för att ta emot leveransen.

Har Ellos Klarna?

Men det finns också företag som säger nej tack till Klarna, Qliro och alla andra företag som finns på marknaden för betaltjänster för e-handeln. Ett av dem är Ellos Group, som istället har tagit fram en helt egen betaltjänst. Den heter Elpy och är tänkt att användas av koncernens samtliga egna varumärken.

Vad har hänt med Ellos?

Sämsta nätbutik utan smidiga frakt och betal alternativ, vi lever i en tid när alla nätbutiker har gratis frakt och oftast gratis returer samt klarna som betalaternativ där man slipper betala för varan innan man får hem den. Man blir ju nästan gråtfärdig… Vad har hänt med Ellos?

Är det fri frakt på Ellos?

Inte nog med det – beställer du över 499 kr få du frakten helt gratis. Se till att välja den leverans som passar dig för att spara tid och få pengar till annat roligt bland Ellos sortiment.

Är det fri retur på Ellos?

Ellos – Fri frakt + fri retur + 30% rabatt med en erbjudandekod.

Var ligger Ellos lager?

I Viared utanför Borås pågår ständigt en febril verksamhet. Här ligger Ellos centrallager varifrån man dagligen skickar ut tiotusentals paket till kunder i hela Norden. För att det här ska fungera samarbetar Ellos med PostNord.

Vart kommer Ellos faktura?

När du handlar på Ellos och Jotex under samma månad skickas båda fakturorna i samma kuvert. *Vid ett kreditbelopp om 4000 kr med en årsränta om 26,0 % och en delbetalningstid om 12 månader uppgår den effektiva räntan till 29,4 %.

Vilka butiker har ELPY?

Elpy är endast tillgängligt för Ellos Group AB’s varumärken. Vänligen notera att tillgängligheten för elpy kan variera beroende på vilket land du bor i. Vilka betalningsalternativ erbjuder elpy?

Hur är det att jobba på Ellos?

Väldigt stressig miljö på Ellos där målen är det viktigaste. Trots tät dialog med chef om välbefinnandet på arbetsplatsen samt att de orimligt höga målen tagits vidare flertalet gånger hände ingenting och många arbetare går in i väggen/ blir såpass stressade att de sjukskrivs eller slutar på jobbet.

Vem vann Ellos Awards?

Kajjan Andersson tilldelas pris i Ellos Awards – Forum.

Share this post