Populära

Hur fungerar Autopay?

Hur fungerar Autopay?

Vad innebär Autopay-systemet? Svar: Det är ett enkelt parkeringssystem utan p-skiva, bommar och parkeringsbiljetter. Det fungerar ungefär som trängselskatten, när du åker in på parkeringen registreras ditt registreringsnummer av en kamera och din parkering startar.

Hur fungerar en skiva?

Laserskivan har små ojämnheter på undersidan, digitala koder för data som till exempel ljud eller film. En laserstråle läser av ojämnheterna och de avkodas av en spelare som gör att man kan ta del av skivans innehåll.

Hur betalar jag Parkman?

Svar: Du skapar ett konto på mitt.parkman.nu och under ”Mina betalkort” kan du enkelt ansluta ditt kontokort för automatisk debitering. I samband med denna registrering får du möjlighet till automatisk betalning i alla Autopay-anläggningar. Du kan fortfarande avsluta och betala din parkering på plats i betalautomaten.

Hur parkerar man på Mall of Scandinavia?

Parkering

  1. Du måste vara medlem hos oss samt koppla ditt medlemskap till Autopay och registrera din bil innan infart.
  2. Vid ankomst registreras din bil och du har då 4h fri parkering.
  3. Dessa 4h fri parkering gäller endast vid första inpasseringen per dag, vare sig du är här exempelvis 20 minuter eller 4h.

Hur betalar man parkering Mall of Scandinavia?

Du kan betala med betalkort i betalautomaten när du lämnar garaget. Du har därefter 15 minuter på dig att åka ut ur garaget. Alla betalautomater hittar du i våra välkomsthallar på väg in till centrumet. Betala i efterhand med betalkort inom 48 timmar här.

Hur betala parkering Farsta centrum?

Du kan betala på något av följande sätt:

  1. Betalautomat – betala med kort i automaterna som du hittar vid entréerna.
  2. Betala i efterhand – betala inom 48 timmar på parkman.nu.
  3. Faktura – om du inte väljer något av ovanstående betalalternativ skickas en faktura till fordonsägaren.

Är det gratis parkering på Mall of Scandinavia?

Westfield Mall of Scandinavias parkeringssystem Det är 2 timmar fri parkering i vår parkering. Är du dessutom medlem så har du 4 timmar fri parkering om du har kopplat ditt medlemskap till Autopay och registrerat din bil innan infart (gäller vid första tillfället varje dag, max en gång per dag).

Share this post