Frågor

Vem ar monstret i Masked Singer Sverige?

Vem är monstret i Masked Singer Sverige?

I fredagens avsnitt av Masked singer Sverige 2021 var det Monstret som blev tvungen att lämna tävlingen efter en duell mot Enhörningen. När Monstret tog av sig masken visade det sig att det var folkkära artisten Kikki Danielsson, 68, som dolt sig där under.

Vem åkte ut i Masked singer 30 april?

När panelen skulle lägga fram sina slutgiltiga svar nämndes bland andra Börje Salming, Suzanne Reuter och Malena Ernman. Och när masken så slutligen åkte exploderade Felix av lycka. – Jaaaaa, skrek han rakt ut. Se vem som gömde sig bakom masken i klippet ovan!

Vad sjöng roboten?

Avsnitt 6: Roboten avslöjades – var Nassim Al Fakir. Låt: Rihannas ”Umbrella” och Kaliffas ”Helt seriöst”.

Vem blev avslöjad i Masked Singer igår?

TV4:s succéprogram ”Masked Singer” har blivit en stor tittarfavorit. I första deltävlingen var det Karusellen som i själva verket var simhopparen Anna Lindberg, 40, som blev avslöjad och fick lämna programmet. Måns Zelmerlöw, 35, var mer än nöjd när han lyckats gissa rätt om simhopparen.

Vem är voodoo dockan i Masked Singer?

Det var boråsaren Hans Rosenfeldt som gömde sig bakom masken som voodoo-dockan i TV4:s underhållningsprogram Masked singer. Han slutade på en andraplats i programmet. ”Det svåraste har varit att andas i dräkten, det var ingen lek”, säger Hans Rosenfeldt.

Vem sjöng klädd som robot?

Det var Korpen som fick möta Roboten i slutuppgörelsen. Roboten avslöjades i ”Masked singer” på TV4. Nour El-Refai lyckades lista ut vem som var Roboten. Musikern och skådespelaren Nassim Al Fakir sjöng i robotdräkten.

Vilka är deltagarna i mask singer?

Deltagare (Säsong 1)

Deltagare Kändis Rätt gissning
Monstret Kikki Danielsson Nour El Refai
Isvargen Victoria Silvstedt Måns Zelmerlöw
Jokern Lotta Schelin
Fåret Christina Schollin Pernilla Wahlgren

Share this post