Rekommendationer

Vem ar Bert kar i?

Vem är Bert kär i?

I Bert och ryska invasionen blir Bert kär i ryska gymnastikflickan Darja.

Vem spelar Bert Ljung?

Bert spelas av 15-årige Adrian Macéus som tidigare gjort huvudrollen i musikalen Billy Elliot på Stockholms stadsteater och i julkalendern Storm på Lugna gatan, samt har släppt flera låtar som artist och gör podden Tonårsliv med Klara Almström.

Vad heter Berts kompis?

Åke Nordin, född i oktober (se Berts första betraktelser) eller 18 november (se Bert och bacillerna) 1976, är bästa kompis med Bert.

Vart kan man hitta Berts dagbok?

Berts dagbok – Film online på Viaplay.

Vart kan man se Bert Ljung?

Snart får tittarna följa högstadiekillen Bert i en ny komediserie baserad på den älskade bokserien av Anders Jacobsson and Sören Olsson. Serien består av tio delar och har premiär 1 april på C More. – Det har varit väldigt spännande att få gå in i karaktären Bert och hans galna värld där det händer saker hela tiden.

Vart kan man se Bert filmerna?

Se Bert online här – Streama gratis på TV4 Play.

Vad hände med Åke i Bert?

Skådespelaren Oliver Loftéen är död. Loftéen, som slog igenom med rollen som Åke i tv-serien Bert, blev 42 år gammal. – Han var en fallen stjärna, som nu har slocknat, skriver hans syster Josefine Loftéen till Aftonbladet. Oliver Loftéen har dött berättar hans familj.

Vem spelar Klimpen i Bert?

Martin LindqvistKlimpen / Spelas av
Martin Lindqvist är född och uppvuxen på Lidingö i Stockholms län; 1994 avled hans mor och sex år senare hans far. Han har gjort rollen som Klimpen i TV-serien Bert (1994) och filmen Bert – den siste oskulden (1995). År 1995 spelade han Kenta i TV-serien Nattens barn och 1996 Sluggo i filmen Vinterviken.

Vad gör Martin Andersson idag?

De spelade bland annat tillsammans i det fiktiva punkbandet Heman Hunters som även florerade i serien. Idag bor Martin Andersson i Brasilien, är en välutbildad matematiker och hans doktorasavhandling heter ”Robust Ergodic Properties in Partially Hyperbolic Dynamics”.

Vart kan man se Bert den siste oskulden?

Vart kan man se gamla Bert serien?

När kommer Bert säsong 2?

Den 1 april 2021 hade Bert premiär på C More. Serien har hyllats bland tittarna och nu undrar de om det kommer att släppas en andra säsong av komediserien. C More svarar tittarna! Den 1 april 2021 hade ungdomsserien Bert premiär på streamingtjänsten C More.

Share this post