Populära

Vad ar Anna Bergendahl for lakare?

Vad är Anna Bergendahl för läkare?

Men Anna Bergendahl jobbar inte bara med musiken. I dagsläget har hon en termin kvar av sina läkarstudier, för att kunna jobba både som artist och läkare i framtiden.

Var pluggar Anna Bergendahl?

2014–2017: Ny musik, läkarstudier och FN År 2016 tog Bergendahl ett steg tillbaka från musiken för att fokusera på studier vid läkarprogrammet på Örebro universitet, och även sitt arbete som goodwill-ambassadör i projektet ”Flicka” för FN.

Hur gammal är Anna Bergendahl?

30 år (11 december 1991)Anna Bergendahl / Ålder

Vart jobbar Anna Bergendahl?

Vad jobbar Anna Bergendahl med? Ja, även om Anna är mest känd som artist med en otrolig pipa har hon även fler strängar på sin lyra. Sedan 2016 utbildar hon sig nämligen till läkare och hösten 2021 inleder hon sin näst sista termin på läkarprogrammet.

Vilken sångerska läser till läkare?

Fakta om Anna Bergendahl Vann Melodifestivalen, 2010. Har medverkat i Allsång på Skansen, Sommarkrysset, Lotta på Liseberg och turnerat. Har producerat låtar i USA och då medverkat i en dokumentär om sitt liv i USA. Studerar till läkare i Örebro.

Vilken plats kom Anna Bergendahl i Eurovision?

This Is My Life (låt med Anna Bergendahl)

Eurovision Song Contest 2010-bidrag
Semifinalresultat 11:e
Semifinalpoäng 62
Företrädare ”La Voix” (2009)
Efterträdare ”Popular” (2011)

Vart bor Anna Bergendahl?

Född: 11 december 1991 i Stockholm. Familj: Sambon Kristoffer Eriksson, mamma, pappa, tre syskon. Bor: Lägenhet i Stockholm.

Vilket år vann Anna Bergendahl Melodifestivalen?

Bergendahl deltog i Melodifestivalen 2010 med låten This is My Life, skriven av Kristian Lagerström (text) och Bobby Ljunggren (musik). Låten vann finalen i Globen den 13 mars med 214 poäng. Bergendahl fick därför också representera Sverige i Eurovision Song Contest 2010 i Oslo.

Är Anna Bergendahl?

Vem skrev This is my life?

Kristian Lagerström
This Is My Life är en sång som är skriven av Kristian Lagerström (text) och Bobby Ljunggren (musik) och som är inspelad och framförd av Anna Bergendahl.

Share this post