Ny

Vad kostar Volvo Originalservice Classic?

Vad kostar Volvo Originalservice Classic?

Nu kan du boka Volvo Originalservice Classic till ett fast förmånligt paketpris….Prisexempel för Originalservice Classic (exkl. byte av kupéfilter)

Modell Pris från
Volvo V70/XC70 2 795 kr
Volvo XC60 2 795 kr
Volvo XC90, årsmodell t.o.m. -15 2 795 kr
Serviceavtal 233 kr/mån

Hur mycket kostar en självkörande Tesla?

Systemet, som i Sverige heter ”Total självkörningsförmåga”, kostar 77 700 kronor i tillval. Ganska dyrt, för egentligen är det långt från vad namnet lovar. Fortfarande handlar det om körassistans i ”nivå 2”, det vill säga att föraren måste ha kontroll över bil och trafik och ha händerna på ratten.

Vad kostar Tesla autopilot?

“Uppgraderad autopilot” kostar 38 900, “Total självkörningsförmåga” 77 700. Priserna sägs gå upp i framtiden när fler funktioner släpps. (“Total självkörningsförmåga” kostade tex endast 55 000 kronor för två år sedan.) Kommer du köpa din Tesla med “Uppgraderad autopilot” eller “Total självkörningsförmåga”?

Vad ingår i Volvo service Classic?

Förutom att byta olja och filter går din personliga servicetekniker igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran*, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken.

Var köpa Volvo originaldelar?

När du letar efter originaldelar till din Volvo lönar det sig att handla online på Skruvat.se. Vi har ett stort utbud av reservdelar i lager som passar de flesta bilmodeller. Skruvat erbjuder snabba leveranser i kombination med låga priser och en kundservice i världsklass.

Hur mycket kostar en självkörande bil?

I Sverige i dag kostar FSD, eller ”Total självkörningsförmåga” om det heter på svenska, 77 700 kronor. Räkna med att det svenska priset på måndag ligger någonstans mellan 95 000 och 100 000 kronor.

Share this post