Frågor

Vad har hant i Gislaved?

Vad har hänt i Gislaved?

12 april 07:47, Mord/dråp, försök, Gislaved Två gripna och anhållna för försök till mord. Polisen har under natten arbetet med en händelse som inleddes med ett samtal under gårdagkvällen den 11 april 2022 vid 22-tiden då det kom ett samtal till polisen om att höga smällar hade hörts i en mindre ort i Gislaveds kommun.

Vad har hänt i Asmundtorp?

Flera polispatruller är på plats vid en bostad i Asmundtorp med anledning av ett misstänkt grovt brott. Notisen uppdateras när mer information går att lämna. Uppdatering: En kvinna och en man har avlidit. Kvinnan påträffades avliden av anhöriga och mannen mycket svårt skadad på platsen.

Vad har hänt i Kumla?

Kumla

  • Fånge tros ha styrt knarkhandel från anstalt.
  • Man död efter villabrand.
  • Man misstänks för mordförsök på kvinna.
  • Butiker håller stängt – rädsla för fler upplopp.
  • Hund stulen utanför butik.
  • Kvinna till sjukhus efter arbetsolycka – fick bur över sig.

Vad har hänt i Smålandsstenar?

Olycka på väg 26 – tre till sjukhus Sex personer i två bilar var inblandade i en olycka på väg 26 mellan Gislaved och Smålandsstenar.

Vad har hänt i Landskrona idag?

Brand i Landskrona – tre bilar skadade På natten mot måndag larmades räddningstjänsten till en bilbrand i Landskrona.

Vem dog i Kumla?

På en minnesplats vid Kumla station står många ljus tända bland blommor, hälsningar och nallebjörnar. Här dog en 13-årig flicka i fredags i ett misstänkt självmord. Ljudet av fågelkvitter blandas med dånet från tågen som susar förbi på spåren.

Är Gislaved däck bra?

Gislaved däck test och omdömen Det bästa däcket var Nordfrost 200 som beskrev som ”tryggt och säkert dubbdäck”. Vinterdäck av märket finns i flera versioner, både dubbade, som Nord Frost 200, och odubbade som Soft Frost. Däck från Gislaved har hög kvalitet, till låga priser och är ett bra köp av däck till personbilar.

Var tillverkas däck i Sverige?

Gislaveds gummifabrik grundades 1893 av bröderna Carl Gislow och Wilhelm Gislow, som startade tillverkning av bland annat gummistövlar och galoscher i Gislaved. Bröderna Gislow, födda Andersson, växte upp under enkla förhållanden i ett fosterhem utanför Gislaved.

Share this post