Trendig

Hur lang tid tar det att flyga fran Kopenhamn till Barcelona?

Hur lång tid tar det att flyga från Köpenhamn till Barcelona?

Hur lång tid tar det att resa från Köpenhamn till Barcelona? Ett enkelt direktflyg från Köpenhamn till Barcelona tar omkring 2.8 timmar.

Hur lång tid tar det till Barcelona?

Flyg från Stockholm till Barcelona har en flygtid på ungefär tre och en halv timme om du flyger direkt. Med en mellanlandning kan du räkna med en total restid på minst 5 timmar.

Vad kostar tåg till Barcelona?

Tåg från Paris till Barcelona

Restid Från 6h 44m
Pris Från 25 €
Distans 831 km
Frekvens 4 tåg per dag
Första tåget 10:10

Hur lång tid tar det att flyga till Spanien från Danmark?

Ett enkelt direktflyg från Köpenhamn till Teneriffa tar omkring 5.5 timmar. Hur långt är det att flyga mellan Köpenhamn och Teneriffa? Flygavståndet mellan Köpenhamn och Teneriffa är 3799 km.

Vad kostar det att åka tåg till Spanien?

Det finns två direkta tåg med en restid på cirka 6,5 timmar. Tågbiljetter är tillgängliga från 49 EUR. Du hittar det exakta schemat och priserna via våra bokningslänkar. Vi rekommenderar att du bokar tidigt eftersom annars är biljettpriserna höga.

Hur lång tid tar det att åka från Sverige till Spanien?

Hur du flyger till Spanien Direktflyg mellan Stockholm och Barcelona tar cirka 3,5 timmar, medan resan till Kanarieöarna tar runt 6 timmar. Det går också många direktflyg mellan Göteborg och Spanien. Du kan flyga direkt från Göteborg till Malaga, Barcelona, Lanzarote, Alicante och Palma de Mallorca.

Måste man ha PCR test till Spanien från Sverige?

Alla resenärer som fyllt 12 år som reser in till Spanien behöver visa upp ett certifikat på engelska, spanska, franska eller tyska som intygar att du vaccinerats mot Covid-19, testat negativt eller tillfrisknat från Covid-19.

Hur många timmar tar det att flyga från Sverige till Spanien?

Hur långt tar det att flyga till Spanien från Sverige?

De bästa flygbolagen som flyger från Sverige till Spanien Men ok för relativt kort resa på cirka 1h40.

Share this post