Trendig

Vad kostar en resa till Danmark?

Vad kostar en resa till Danmark?

Pendla till Danmark via Öresundsbron med bil eller motorcykel. En enkel kontantbiljett kostar 555 SEK (2020) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 505 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 445 SEK) kostar resan över bron 240 SEK för en enkel resa.

Hur lång tid tar det att åka till Danmark?

Restiden med buss från Stockholm är mellan 9 och 15 timmar, från Göteborg är restiden 4 till 5 timmar.

Hur lång tid tar det att flyga från Sverige till Danmark?

Hur lång tid tar det att flyga från Sverige till Danmark, och kan du flyga direkt?

Bästa priset som hittats 103 kr
Snabbast flygtid 0t 50m
Direkt flyg tis, tors, lör och sön

Är det dyrt att semestra i Danmark?

Är Danmark ett dyrt land? Snittpriserna i Danmark är högre än i Sverige. Om du gör din shopping i Danmark du måste betala 1.17 gånger mer för det än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Danmark varierar från: 689 SEK (496 DKK) i Hostel till 752 SEK (541 DKK) i 3-stjärnigt hotell.

Hur lång tid tar det från Stockholm till Danmark?

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Stockholm och Köpenhamn är 520,17 km. Det kortaste avståndet mellan Stockholm och Köpenhamn är 614,55 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 7h 33min.

Måste man ha Coronapass till Danmark?

Den danska regeringen utför periodvis gränskontroll vid inresa till Danmark. Det innebär att även du som pendlar dagligen mellan Sverige och Danmark ska kunna uppvisa giltig legitimation vid gränskontroll.

Hur lång tid tar det att flyga till Köpenhamn?

Hur lång tid tar det att flyga från Stockholm – Köpenhamn? Flyg från Stockholm till Köpenhamn som går direkt har en flygtid på ungefär en timme och 10 minuter.

Är det dyrare i Danmark än Sverige?

Priserna på mat, alkohol, tobak och konsumtionsvaror är sammanlagt över 20 procent högre i Sverige jämfört med genomsnittet för unionens 27 medlemsländer. Allra dyrast är Danmark, där priserna är över 40 procent högre än EU-snittet.

Share this post