Populära

Ar Sommarbiljetten personlig?

Är Sommarbiljetten personlig?

Sommarbiljetten gäller på alla linjer som trafikeras av Skånetrafiken med stadsbussar, regionbussar, Öresundståg, Pågatågen, Krösatågen och närtrafik som körs av taxi mellan 15 juni och 15 augusti. Sommarbiljetten gäller inte på Ventrafiken eller SJ-tåg. Sommarbiljetten är inte personlig utan kan lånas ut.

Kan man åka tåg med sommarkort?

Gäller sommarkorten på SJ-tåg? Ja, Värmlandstrafiks sommarkort gäller på SJ:s och Tågabs tåg.

Vad kostar ett sommarkort?

Sommarkortet kostar i år 675 kronor. Sommarkortet har haft en given plats hos fler och fler hallänningar de senaste sju åren. Förra året var det rekordmånga som använde kortet.

Vad kostar en Fritidsbiljett?

Fritidsbiljett UL/SL hösttermin 1600 kr Biljetten gäller även för resa med Waxholmsbolagets båtar under lågsäsong. Biljetten gäller mellan klockan 16.00 och 04.30 måndag till fredag och dygnet runt lördagar, söndagar och helgdagar, under höstterminen från den 9 augusti till och med den 31 december 2021.

Hur många kan man åka på ett sommarkort?

Hur många kan resa med sommarbiljetten? Tre personer kan resa tillsammans på en sommarbiljett, men endast en får vara 20 år eller äldre.

Hur många vuxna kan man åka på sommarkortet?

Så här gäller sommarbiljetten: Biljetten kan lånas ut till familj och vänner. Res tillsammans. Så länge högst en av de som reser har fyllt 20 år kan tre personer resa ihop.

Hur många personer kan åka med sommarkort?

Om du har ett Jojo Sommar eller en sommarbiljett i appen kan du ta med dig två barn/ungdomar/kompisar på resan utan att betala något extra. Villkoret är att ni reser tillsammans hela vägen och att högst en i sällskapet har fyllt 20 år. Som exempel kan tre personer som inte har fyllt 20 år resa tillsammans.

Kan man åka två på sommarkortet?

Så här gäller sommarbiljetten: Res tillsammans. Så länge högst en av de som reser har fyllt 20 år kan tre personer resa ihop. Läs mer på skanetrafiken.se./sommarbiljetten.

Vad kostar Fritidsbiljett 90 dagar?

90 dagar: 2 700 kronor – Höjs med 120 kronor. 1 810 kronor för reducerat – Höjs med 110 kronor. 365 dagar: 9 770 kronor – Höjs med 460 kronor.

När gäller Fritidsbiljett UL?

Fritidsbiljetten VT/HT gäller klockan 14 – 04 på skol- och studiedagar samt dygnet runt på helger och längre lov. 30-dagars fritidsbiljett gäller också klockan 14 – 04 samt dygnet runt på helger och längre lov, se fliken ”Periodbiljett”. Giltighet HT 2021: 9 augusti 2021 – 31 december 2021.

Var gäller Skånetrafikens sommarkort?

För dig som behöver resa kollektivt i sommar lanserar vi nu Sommarkortet, produkten som ger obegränsat resande med buss i hela länet under hela sommaren (5 juni-18 augusti). Observera att det inte gäller för resor med tåg.

Share this post