Trendig

Vilket ar det basta market pa Cross?

Vilket är det bästa märket på Cross?

KTM/HVA: vassast motor, bra fjädring, bra chassi, passar bäst till proffsåkare. Yamaha: näst vassast motor, utmärkt fjdring, utmärkt chassi. Bästa allround paketet. Suzuki: är rätt slö i motor, svänger som en gud med lite ostabil på långa rakor och uppkörda banor.

Vilken 85cc är bäst?

Den näst dyraste minicykeln är Husqvarna TC85 till 5999 $, och den dyraste 85cc-maskinen på planeten är TM 85MX till en häpnadsväckande 8199 $ – vilket är samma pris som en helt ny YZ2019F 250. Det är inte så att den nya YZ85-motorn producerar mer kraft, eftersom den inte gör det, den producerar samma kraft jämnare.

Vilka Crossar har elstart?

Alla nyare ktm exc har väl elstart? Om du ska titta på prisvärda hojar så kan jag tipsa om nyare husaberg Fe450 som är som en dröm i skogen och funkar även bra att köra grusbus. För ca 35″ får du en -05-06 eller varför inte gasgas 2-t där får man mycket hoj för pengarna.

Vilken är den bästa Enduron?

Ktm måste göra någonting bra eftersom hälften av alla som åker enduro äker ktm känns det som iaf. honda och yaman har helt klart bäst kvalite av alla crossar. Min ktm 250 gick felfria 120 timmar, en honda behöäver du väll byta ventiler 12 gånger under den tiden.

Hur många hästkrafter har en Husqvarna TC 85?

På 25.36 hästkrafter har TC85 referenser. Kraft och kraft ensam ersätter alla andra aspekter i 85cc racing och Husqvarna TC85 kraftverk är en vinnare.

Vilken enduro ska man köpa?

För dig som är nybörjare så rekommenderar jag inte en 450. Helt bortkastat om du vill åka enduro. Helst en 250-fytakt om du har råd. Annars en 250 fyrtakt.

Vilken enduro är lättast?

250 vs 300 Enduro för nybörjare i bökiga endurospår? Men den stora frågan är vad blir lättast av 250 el 300 att köra i riktigt bökiga/svåra endurospår för en nybörjare som mig? Svaret på din fråga tycker jag är 125 cc! I alla fall om du vill ha det lättaste i bökiga/svåra endurospår, särskilt som du är nybörjare!

Hur många timmar är mycket på en enduro?

Kolv på en enduro 450 som motionskörts håller i 200h.

Vad är det för skillnad på en motocross och enduro?

Det som gör mest skillnad i motorkaraktär mellan enduro och cross, är att enduromotorn har tyngre svänghjul = bättre bottenvrid men lite lägre effekt på topp.

Share this post