Trendig

Nar anvanda Club blazer?

När använda Club blazer?

Club blazern är ett mycket tidlöst stiligt och användbart plagg som i sig tyvärr ofta ses som stigmatiserat och ”gubbigt”. Just denna enkelknäppta blazer är ett mycket bra exempel på hur plagget kan göras ungdomligt och lyftas fram med den höga stilgrad det förtjänar.

Vad kan man ha under en rock?

Förutom att den går ypperligt att bära under kavaj är den lika ypperlig under rock för ett mer lättsamt utryck. Givetvis kan denne liksom den runhalsade tröjan kompletteras med en halsduk eller scarf för den som föredrar det. Rocken är en MTM från Brothers, läs mer här.

Vad kan man ha under en blazer?

Jeans, t-shirt och blazer. Casual men samtidigt så snyggt.

  • Dressa upp eller ner. Vill du dressa ner en partyoutfit för att göra den mer vardaglig eller tvärtom?
  • Oversized med en twist.
  • Lek med färg.
  • Stilfull elegans.
  • Kontraster.
  • T–shirt med tryck.
  • Kort möter långt.
  • Är kavajen som passar?

    2. NACKHYLLA. Inte sällan bildas små veck på ryggen strax nedanför kavajens krage, när du provar en ny kavaj. Detta beror på bärarens individuella hållning, och att kavajens snitt är anpassat för att passa så många olika bärares kroppsform och grad av framåtlutning som möjligt.

    Hur ska en kavaj sitta i ärmarna?

    Hur ska en kostym sitta?

    1. Axelsömmen ska sluta där din axel går över i armen.
    2. Kavajen ska inte vecka sig på ryggen och få en så kallad nackhylla.
    3. Kavajen ska ligga slätt över bröstet och inte lyfta.
    4. Ärmarna ska sluta vid din handled, så att skjortan kan sticka ut cirka en centimeter.

    När kan man bära rock?

    En stor fördel med hösten är att man får plocka fram höstrocken – ett plagg som definitivt kan lyfta ett annars väldigt enkelt klädval. Rocken är vinterhalvårets mest stilsäkra ytterjacka – och du bär den precis lika snyggt till en fin kostym som med en stor stickad tröja och jeans.

    När ska man använda rock?

    Du som har en dressad stil och ofta går klädd i kavaj och kostym bör välja en rock i klassiska snitt. Har du en ledigare stil, med jeans som vardagsuniform, kanske en skepparrock (peacoat) kan vara något för dig. – Fundera över hur du oftast kommer att använda rocken: Över en skjorta eller en kavaj?

    Share this post