Populära

Hur lang tid tar det med farja till Aland?

Hur lång tid tar det med färja till Åland?

Den kortaste båtresan till Åland går från Grisslehamn och Kapellskär. Hamnarna ligger ca 1 till 1,5 timmes bilresa norr om Stockholm och båtresan till Åland tar ca 2 timmar.

Hur mycket kostar färjan till Finland?

Sverige – Finland kvällsavgångar Kvällsavgångar från Kapellskär till Nådendal från 1090 kr!

Vilka städer i Finland kan du åka båt till från Sverige?

Sverige–Finland

  • Kapellskär–Mariehamn.
  • Kapellskär–Nådendal.
  • Stockholm–Åbo.
  • Stockholm–Mariehamn.
  • Stockholm–Helsingfors.
  • Umeå–Vasa.
  • Grisslehamn–Eckerö

Hur lång tid tar det från Kapellskär till Mariehamn?

Den snabbaste vägen (2,5 timme) till Mariehamn går via Kapellskär och Rosella. Ta med bilen och rulla ombord eller boka vår prisvärda anslutningsbuss som stannar precis utanför terminalen i god tid innan avresan.

Vad kostar det att åka till Åland?

Priserna anges i SEK

Fordon, enkelbiljett SEK
Personbil + släp, upp till 10 m 250
Personbil + släp över 10 m 280
Personbil + husvagn/husbil upp till 8 m 400
Personbil + husvagn/husbil över 8 m 450

Vad kostar det att resa med färja till Helsingfors?

Enkelresa för upp till fyra personer i Inside Standardhytt, prisex 860:- per hytt. Medlemmar i Viking Line Club, prisex 690:- per hytt.

Kan man åka båt från Sverige till Finland?

Året runt seglar våra bekväma och behagliga färjor från Sverige till Finland och Åland och vice versa. Resan med finlandsfärjan mellan Kapellskär och Nådendal tar ca 9 timmar. Mellan Kapellskär och Långnäs tar det ca 3,5 timme och mellan Långnäs och Nådendal ca 5 timmar.

Vem får resa till Finland?

Inresa har begränsats under covid-19-pandemin, och av resenären kan krävas covidintyg. Finska medborgare, deras familjemedlemmar och personer som varaktigt bor i Finland har dock alltid rätt att återvända till landet.

Vad är färgerna till Finland?

Färjor till Finland Finland, eller republiken Finland som är den officiella titeln, ligger i norra Europa. Landet ligger inbäddat mellan Sverige och Ryssland och är känt runt om i världen som de 1000 sjöarnas land med sina vackra, snötäckta landskap och långa, strålande somrar.

När är bäst att boka färja till Finland?

När är det bäst att boka färja till Finland? Finland är kanske bäst under de varma sommarmånaderna fram till september. Skall man till Lappland, bör man vänta tills myggsvärmarna har försvunnit, dvs omkring september. Skall man utöva vintersport i Finland, bör man resa mellan januari och mars.

Hur Stannar du mellan Sverige och Finland?

Några av rutterna mellan Sverige och Finland stannar vid Åland, en finsk autonomisk region. Åland en fantastisk destination som också är befriad från EU skatteregler vilket tillåter försäljning av tullfria varor ombord under resan till fastlandet Finland. De mest populära och frekventa korsningarna körs mellan Estlands hamn Tallinn och Finlands

Share this post