Populära

Kan man anvanda wifi med kontantkort?

Kan man använda wifi med kontantkort?

Ett mobilt bredband med kontantkort är också en bra back up om man arbetar mycket när man är ute på språng. På så sätt har man alltid tillgång till internet när man behöver det, även om det saknas Wifi. Att ladda på kontantkortet går fort, något som gör att du lätt kan göra det så snart du behöver surf.

Kan man surfa med kontantkort?

Ja, det finns två typer av kontantkort med bara surf. För det första finns kontantkort med extra surf. Om din ordinarie surf inte räcker en viss månad kan du köpa ett sådant kontantkort för att fylla på din surfmängd. För det andra finns kontantkort för mobilt bredband.

Får man nytt nummer med kontantkort?

Hur kommer jag igång med mitt kontantkort? Startpaketet kostar ingenting och du väljer själv om du vill behålla ditt nuvarande nummer eller skaffa ett nytt. Du får hem ett simkort med ditt telefonnummer.

Kan man använda wifi utan abonnemang?

Endast simkort Mobilt bredband kommer som ett simkort, med vilket du kan surfa, streama och spela där du befinner dig – utan att koppla upp dig mot wifi. Du kan använda simkortet i en surfplatta eller i en mobil router.

Vad kostar det att surfa med kontantkort?

Fastpris (månad) Kontantkortet kostar mellan 99 och 449 kronor och beroende på pris får du en surfpott med 2 till 150 gigabyte surf.

Vad kostar surf med kontantkort?

0.5 GB surf for SEK 49. 2 GB surf for SEK 99. 5 GB surf for SEK 149. 10 GB surf for SEK 199.

Var köpa oregistrerat kontantkort?

Om du köper kontantkortet online på operatörssidan behöver du sällan registrera det. I stället är kontantkortet redan registrerat i samband med köpet. Köper du däremot ditt kontantkort i en matbutik eller kiosk är det oregistrerat.

Kan man få nytt simkort med samma nummer?

Ja, du kan behålla ditt befintliga nummer när du beställer ett nytt simkort. Det gäller oavsett om du bara behöver ett nytt eller om du byter operatör och därav får ett nytt. När du har beställt simkortet får du det hemskickat till din folkbokföringsadress inom några dagar.

Hur får man ett nytt nummer?

Lägga till, uppdatera eller ta bort telefonnummer

  1. Öppna appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android Google. Hantera ditt Google-konto.
  2. Tryck på Personliga uppgifter högst upp.
  3. Tryck på Telefonnummer.
  4. Nu kan du göra följande:
  5. Följ stegen på skärmen.

Share this post