Blogga

Vem skrev laten New York New York?

Vem skrev låten New York New York?

Fred Ebb(Theme From) New York, New York / TextförfattareFred Ebb, född 8 april 1928 i New York, död 11 september 2004 i New York, var en amerikansk sångtextförfattare, manusförfattare, kompositör och filmproducent.
Fred Ebbs mest berömda sångtext är New York, New York, som var titelmelodi till filmen med samma namn från 1977. Wikipedia

Vem sjöng om New York 1977?

New York, New York (sång)[redigera | redigera wikitext] New York, New York (fullständig engelsk titel Theme from New York, New York) var ledsången från filmen med samma namn från 1977 där den sjöngs av Liza Minnelli. Den troligtvis mest spridda versionen sjungs av Frank Sinatra.

Vem sjunger Gabriellas sång?

Helen Sjöholm
Stefan Nilsson
Gabriellas sång/Artister

Vem sjöng Gabriellas sång i musikalen?

”Gabriellas sång” med musik av Stefan Nilsson och text av Py Bäckman, i filmen framförd av Helen Sjöholm, är den enda musik som blir kvar från filmen när musikalen har premiär på Oscarsteatern i Stockholm 13 september i höst.

Vem spelade Lena i Så som i himmelen?

Lena (Frida Hallgren) och Axel (Jakob Oftebro) på en bild från filmen ”Så ock på jorden”. Elva år efter succén med ”Så som i himmelen” är regissören Kay Pollak, 77, och skådespelerskan Frida Hallgren, 40, tillbaka med uppföljaren ”Så ock på jorden”.

Var är Så som i himmelen inspelad?

Inspelningsorter, eller locations som det heter på filmspråk, har varit: Töre, Boden, Högsön, Vitå, Luleå, Mockträsk, Studio Kronan i Luleå, Råneå, Kalix, Norrfjärden, Älvsbyn. Så ock på jorden är uppföljaren till Kay Pollaks Oscarsnominerade film Så som i himmelen som spelades in i Norrbotten för tio år sedan.

Har Jakob Hellman barn?

Jakob Hellman bor i Spanien med fru och barn Jakob Hellman bor numera i Palma, Mallorca, med sin famil j, hustrun Karolina och sönerna Olle och Beppe. Karolina arbetar för Svenska kyrkan på Mallorca och ibland sjunger hon och Jakob Hellman barnvisor som de lägger ut på Youtube.

Share this post