Rekommendationer

Vad ar skoda SmartLink?

Vad är skoda SmartLink?

Med SmartLink+ (ŠKODA Connect stöder MirrorLink®, Apple CarPlay och Android Auto) möjliggör bilens infotainmentsystem en säker hantering av mobila enheter för föraren. Dessutom är alla installerade appar som är certifierade som säkra för fordon kompatibla med MirrorLink®, Apple CarPlay eller Android Auto.

Vad ingår i skoda serviceavtal?

Två nivåer och omfattning – vad ingår? ŠKODA Serviceavtal: All service i enlighet med den serviceplan ŠKODA utfärdat. Samtliga tilläggsarbeten vid planerade intervaller enligt serviceplan till exempel tändstift, bränslefilter, luftfilter och bromsvätska.

Vad kostar Škoda Connect?

En mycket viktig del av ŠKODA Connect är funktionen eCall/nödsamtal som kommer som en del av Care Connect-servicepaketet och är gratis för bilens hela livstid.

Hur aktivera Škoda Connect?

1. Tryck på ”MENY”-knappen på infotainmentenheten och välj funktionsknappen ”Inställningar” på skärmen. 2. Bläddra ner i menyn och välj ”ŠKODA Connect (onlinetjänster).

Hur fungerar Skoda Connect?

ŠKODA CONNECT, ONLINETJÄNSTER SOM FÖRGYLLER DIN DAG Du kan alltid få tillgång till uppdaterad trafikinformation, så att du kan spara tid och undvika stressande trafikstockningar, eller varför inte styra fordonets infotainmentsystem genom att bara använda din röst.

Vad är Webasto paket skoda?

En Webasto parkeringsvärmare är ett i bilen fast installerat värmesystem som drivs av bilens eget bränslesystem och batteri. Snabbt och effektivt värms eller ventileras bilens kupé genom bilens eget värme- och ventilationssystem. Dessutom förvärmer systemet bilens motor när parkeringsvärmaren är i drift.

Vad ingår i Skoda Originalservice?

I en ŠKODA Basservice ingår byte av motorolja, oljefilter samt luftfilter, ett antal kontrollpunkter som gäller bilens drift- och trafiksäkerhet samt ett års fri Vägassistans. Motorns olja förlorar efter ett tag sin smörjande och kylande egenskaper vilket leder till onormalt högt slitage. Därför byter vi oljan.

Vad är ett serviceavtal?

Hur fungerar serviceavtal? Ett serviceavtal innebär enkelt förklarat att du prenumererar på din bils service. Istället för att du betalar en hög engångskostnad varje gång din bil ska servas delas betalningen upp per månad.

Har jag Škoda Connect?

Du hittar Connect-portalen på din ŠKODA-handlares webbplats. När registrering och aktivering har genomförts kan onlinetjänsterna styras helt från Connect-portalen eller applikationen ŠKODA Connect i mobiltelefonen.

Hur startar man en skoda?

Starta en skoda octavia med ett mobilbatteri: Innan du sätter i tändningen, anslut + terminalen till batteripolen och – terminalen till batteriets . Då måste du aktivera mobilbatteriet et slå på ditt fordon genom att vrida nyckeln i tändningen.

Hur ställer man in en Webasto?

Parkeringsvärmaren vid den förinställda tiden aktiveras oavsett om bilen är parkerad eller om den körs. Tryck på -knappen och håll den intryckt. Tryck sedan på ”Framåt” -knappen eller på ”Bakåt“ -knappen. Klockslaget och klockslagssymbolen visas.

Vad är en bränslevärmare?

Dieselvärmare och bränsledriven motorvärmare Med en dieselvärmare i bilen så behöver du inte ha tillgång till ström, vilket gör systemet smidigt och flexibelt, utan värmaren går på bilens bränsle. Håll din bil och dess motor varm och spara pengar samtidigt som du sparar på miljön.

Share this post