Rekommendationer

Vad dog Sten-Ake Cederhok av?

Vad dog Sten-Åke Cederhök av?

14 januari 1990Sten-Åke Cederhök / Dödsdatum

När spelades Albert och Herbert in?

Stallet i Haga blev välkänt för hela svenska folket när TV-serien om skrothandlaren Albert och hans son Herbert drog igång 1974. Tyvärr brann det ner år 2015 och efter många turer fram och tillbaka har Bostadsbolaget beslutat att återställa gården och stallet i sin ursprungliga form igen.

Var bor Albert och Herbert?

”Albert & Herbert” är en klassisk TV-serie om en skrothandlare och hans son. De bor i en gammal träkåk på Skolgatan 15 i Göteborg tillsammans med hästen Herkules. Sten-Åke Cederhök och Tomas von Brömssen återfinns i rollerna som far och son.

Vad heter Albert och Herbert i efternamn?

Albert & Herbert är en svensk TV-serie, som började visas 1974 på Sveriges Television. Komediserien handlar om den gamle skrothandlaren Albert och hans son Herbert som båda bor i en gammal träkåk i Haga i Göteborg. Albert spelas av Sten-Åke Cederhök medan Herbert först spelades av Lennart Lundh.

Hur var Sten Åke Cederhök?

Deras sista föreställning tillsammans var en sommarrevy på Liseberg 1989 – men Sten-Åke Cederhöks hälsa blev allt sämre. – Jag fick leda in honom på scenen. Han hade börjat bli lite skröplig och hade ont i benen, han hade den där kroppshyddan och var inte världens bästa motionär heller.

Hur gammal är Thomas von Brömsen?

78 år (8 maj 1943)Tomas von Brömssen / Ålder

Vem spelar Herbert?

Ett folkbuskspel om en skrothandlare och hans son. Huvudrollerna spelas av Tomas von Brömssen och Sten-Åke Cederhök.

Hur många heter Albert i Sverige?

Hur många heter Albert i Sverige? 11 212 män heter Albert i förnamn. Av dessa har 3 364 Albert som tilltalsnamn. Snittåldern är 24.2 år.

Har Sten Åke Cederhök barn?

Sten-Åke hade en dotter och på något sätt upplevde han mig som sin son på riktigt. Det låg hela tiden under, ett varmt och kärleksfullt förhållande – bortom gräl och tokerier. Jag fick nästan nypa mig i armen ibland och tänker ”jamen, jag har ju en riktig pappa”, har han berättat i Expressen.

Vart bor Tomas von Brömssen?

Tomas Birger von Brömssen bor i en villa i Grimmered, Västra Frölunda. Han bor tillsammans med Dorte Velling Pedersen. Hans födelsedag är den 7 maj och hans namnsdag är den 21 december. Hans villa är värderad till ca 9 740 000 kr.

När dog cederhök?

Share this post