Trendig

Vad kostar en Nissan Qashqai 2021?

Vad kostar en Nissan Qashqai 2021?

Nissan QASHQAI kampanjpris från 272.900kr Nissan QASHQAI är den ultimata crossovern med en mildhybrid-motor. Provkör den hos oss på Holmgrens Bil redan idag!

Är Qashqai en bra bil?

Motorn och automatlådan i bilen är vare sig spännande eller rapp. Men drivlinan gör jobbet och bilen är överlag riktigt smidig att köra. Vi testade Qashqai såväl i stadstrafik som 120 mil på motorväg. Komforten är riktigt bra för prisklassen och bilen går tryggt och stabilt.

Vad kostar nya Qashqai?

FRÅN ENDAST 2.995 KR/MÅN [2] Fördelaktigt erbjudande vid privatleasing av nya Qashqai. 3 år kontrakttid, årlig körstäcka på 1500, 2000 eller 2500 mil. Årlig underhållsservice och vinterhjul ingår.

Vad är Mildhybrid Nissan?

Mildhybrider använder en bensinmotor för att driva hjulen med ett litiumbatteri som stöd. Stop/start-teknik ökar effektiviteten. Om bilen är utrustad med automatlåda stängs motorn av när bilen rullar i friläge eller när du lyfter foten från gaspedalen i hastigheter under 18 km/h.

Vad är skatten på Nissan Qashqai?

Årlig skatt: 5 976 SEK.

Är Nissan en bra bil?

Utan panoramafönstret får du något bättre utrymme uppåt. Överlag är utrymmet inte mycket större än det hos en Volkswagen golf. Detta gäller särskilt bagageutrymmet. Nissan Qashqai kommer med en nyckellös upplåsning, automatisk inbromsning för fotgängare och med ett nytt audiosystem från Bose.

Är det kamrem eller kamkedja på Nissan Qashqai?

Därför bör du boka kamremsbyte och byte av kamkedja på din Nissan Qashqai+2 via Autobutler. autobutler.se hjälper dig att jämföra offerter online när din bil ska byta kamrem. Spara i genomsnitt 20-40%. Alla verkstäder följer MRF:s reparationsvillkor.

När ska man byta kamrem på Nissan Qashqai?

När remmen är sliten ska den bytas ut för att inte gå av och förstöra motorn. Huvudregeln har i många år varit att kamremmen typiskt ska bytas vart femte år eller efter 120 000 kilometer.

Share this post