Allmänning

Vad var oddsen Sverige Spanien?

Vad var oddsen Sverige Spanien?

Snittoddset på Sverige som segrare låg på 1,40 gånger pengarna inför matchen. No Account Bet var det spelbolag som gav det bästa oddset 18.00 på att Spanien och Sverige skulle kryssa i mötet. Att Spanien och Sverige skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 6,13 hos de 9 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Vad kostar det att spela på Stryktipset?

Radpriset på Stryktipset är 1 krona. Den totala insatsen blir således antalet rader som täcks av det spelade systemet. Om man exempelvis spelar ett system med 7 spikar, 4 halvgarderingar och 2 helgarderingar så innehåller systemet totalt 17 ∗ 24 ∗ 32 = 144 rader, varvid den totala insatsen blir 144 kronor.

Hur mycket ska man satsa på Stryktipset?

För att vinna på Stryktipset så krävs det att man har minst 10 rätt av 13. Men beroende på hur många andra spelare som också har många rätt så varierar vinstsumman. Det är inte sällan som 10 rätt inte ger någon vinst alls utan för att vinna pengar krävs det då att man har 11 rätt, 12 rätt eller maximala 13 rätt.

Vad kostar det att spela Sportkryss?

Vad kostar det att spela Sportkryss? Kostnaden för Sportkryss är antingen 10, 20 eller 30 kr beroende på hur mycket du vill spela för. Om du spelar för 20 kr så får du din vinst gånger två och spelar du för 30 kr så får du din vinst gånger tre.

Kan Sverige vinna mot Spanien?

För att Sverige ska ta direktplatsen till VM 2022 krävs det tre poäng borta mot Spanien. Blir det lika eller en spansk vinst blir Spanien gruppetta och säkrar VM-platsen.

Vad kostar 5 Helgarderingar?

3 helgarderingar: 27 kronor. 4 helgarderingar: 81 kronor. 5 helgarderingar: 243 kronor.

Hur mycket vinner man om man får 13 rätt?

Stryktipset ger garanti, om man blir ensam med 13 rätt vinner man alltid minst 10 miljoner kronor.

Vilka möter Sverige om de förlorar mot Spanien?

Jakten på VM-biljetten Herrlandslaget är två matcher från VM 2022. Efter att ha slutat tvåa i kvalgruppen efter Spanien lottades Sverige mot Tjeckien i Playoff.

Share this post