Frågor

Vad kostar det att lasa pa IHM?

Vad kostar det att läsa på IHM?

Korta fakta för dig som funderar på IHM Business Management Utbildningsavgift: 64 900 kr. Är det din första IHM-utbildning, tillkommer en registreringsavgift på 2.500 kr. Litteratur ingår!

Vad står IHM Business School för?

Samtliga lärare och föreläsare är engagerade i näringslivet och utbildningarna baseras på verkliga affärscase. Idén med den marknadsdrivna utbildningsverksamhet som 1968 blev IHM (Institutet för Högre Marknadsföring), startade 1966 på Göteborgs Handelshögskola.

Varför IHM?

IHM utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet. Vi hyllar människor som leder, investerar i och banar väg för professionella affärsutvecklare, så att de kan innovera, lösa problem och undanröja hinder för förnyelse.

Vad är avgiftssystem inom äldreomsorgen?

nas avgiftssystem inom vård och omsorg om äldre är utformade. Bestämmelserna om kommunernas rätt att ta ut avgifter inom äldreomsorgen finns i 8 kap. SoL. Kommunen får ta ut skäliga avgifter enligt grunder som kommunen bestämmer bland annat för hemtjänst, dagverksamhet, bostad i

Hur stor är ersättningen på arbetsgivaravgifterna?

Storlek på avgifterna. Arbetsgivaravgifterna är i de flesta fall 31,42 procent av utgiven ersättning. Men på ersättningar till unga respektive till dem över 65 år gäller lägre procentsatser.

Vad är de sociala avgifterna?

De sociala avgifterna kan delas in i två kategorier: den lagstadgade arbetsgivaravgiften och de avtalade sociala avgifterna. Den lagstadgade arbetsgivaravgiften uppgår i normalfallet till 31,42 procent och beräknas på den anställdes lön samt på skattepliktiga kostnadsersättningar och förmåner.

Vad är arbetsgivaravgiften för en anställd?

Den lagstadgade arbetsgivaravgiften uppgår i normalfallet till 31,42 procent och beräknas på den anställdes lön samt på skattepliktiga kostnadsersättningar och förmåner. För en anställd som tjänar 30 000 kronor i månaden blir arbetsgivaravgiften 30 000 × 0,3142 = 9 426 kronor per månad.

Share this post