Frågor

Vad kostar det att ha jacuzzi?

Vad kostar det att ha jacuzzi?

Priserna för spabad varierar mellan 1000-190 000 kronor, ett rejält spann med andra ord. Vanligen kostar de uppblåsbara spabaden lite mindre än de som är tänkta för permanent installation.

Vad kostar ett bra spabad?

Du kan exempelvis köpa en uppblåsbar mindre modell av spabad för strax under 4 000 kronor. Men det finns även större modeller som är djupare och som rymmer fler personer för en kostnad på närmare 15 000 kronor.

Hur lyfter man ett spabad?

Kan man flytta spabadet själv? Då spabaden väger från 250 kg rekommenderar vi att ni bokar en kranbil som kan lyfta ert bad på plats. Annars går det utmärkt att rutscha badet på reglar eller annat underlag som ger lite friktion undertill.

Hur mycket ström drar en jacuzzi?

Faktorer som bidrar är hur varmt man har i badet, var i landet man bor (utetemperaturen/klimatet), hur ofta och hur länge man badar osv. Men beroende på bad och användning så varierar det mellan 200-500 kwh per månad, där det normalt ligger mellan 2400 – 6000 kwh per år.

Vad kostar Utespa?

Vad kostar ett spabad? Ett spabad kostar från ca 3 000 kr för de minsta uppblåsbara, upp till ca 600 000 kr för ett avancerat swimspa. De “vanliga” permanenta spabaden för fem personer kostar mellan 20 000 kr – 200 000 kr.

Hur flyttar man spabad?

När spabadet har blivit levererat till tomtgränsen ska det flyttas till rätt plats. De flesta lägger ut plattor och tar ett par grannar till hjälp att skjuta badet på plats med ett par transportplattor (ett bräde med fyra hjul). Alternativt kan du beställa en kranbil för att lyfta in spabadet.

Hur flyttar man ett spabad?

Swimspa kan inte flyttas utan kran, så det är viktigt att det är placerat minst 900 mm från alla byggnader, staket eller liknande för att säkerställa tillräcklig åtkomst av alla sidor av spabadet. När du skapar ett däck runt ditt nya spabad så rekommenderar vi att du upprättar stöd med jämna mellanrum runt ditt spabad.

Share this post