Ny

Hur manga butiker har RoyalDesign?

Hur många butiker har RoyalDesign?

Idag finns bolaget representerat online på över 13 olika geografiska marknader samt den fysiska butiken på Kungsgatan 27 i Stockholm under varumärkena RoyalDesign.se och Rum21. Royal Design erbjuder sina kunder ett brett sortiment med över 100 000 produkter från fler än 350 varumärken online.

Var kan man köpa fina möbler?

Hos RoyalDesign finns alla möbler för att skapa ett vackert hem med en personlig prägel. I vårt stora sortiment finns över 6000 möbler och mer än 400 varumärken. Hos oss kan du hitta allt du kan tänkas behöva till ditt hem.

Är RoyalDesign svenskt?

Royal Design är ett svenskt e-handelsföretags som säljer produkter inom heminredning, design och möbler. Royal Design grundades år 1999 i Kalmar och då sålde man varor från svenska varumärken till den amerikanska marknaden.

Vart kan man köpa inredning?

Välkommen till RoyalDesign.se – butiken med Sveriges största sortiment av servering, inredning och möbler online. Hos oss hittar du designprodukter från över 600 välkända varumärken som Mateus, ERNST, House Doctor, Rörstrand, GUBI, Skultuna, Gynning Design och många fler.

Kan man lita på FurnitureBox?

Ni saluför varor och tjänster som inte stämmer. Handla inte från Furniturebox!!! VARNING: Både Chilli och FurnitureBox ingår i ägaren Bygghemma Group. Dom kör med gratis frakt MEN lägger på en dold avgift som kallas för ”expeditionsavgift” som helt plötsligt dyker upp när du ska betala.

Är Trademax bra?

Oseriöst, dålig kvalité, kundservice under all kritik. Gör dig själv en tjänst och undvik att köpa något från Trademax. Jag väntade drygt två månader på en leverans, trots att det stod att varorna fanns tillgängliga vid inköpt. De kunde ej ge mig ens uppskattning när den skulle levereras.

Hur bra är Furniturebox?

För det är vad Furniturebox förtjänar. På deras webbplats står att de vill att deras kunder ska bli 100 procent nöjda. Jag är 100 procent missnöjd. De saknar helt servicekänsla, de levererar inte vad man har beställt och betalat för och de tar inte kontakt för att lösa problemet.

Hur levererar Furniturebox?

När du beställer från Furniturebox levereras dina produkter med hemleverans (läs mer nedan). Undantag är mindre varor som levereras till närmsta utlämningsställe. En fraktavgift tillkommer baserat på produkternas vikt, storlek och om de levereras hem eller till utlämningsställe.

Hur är det att jobba på Trademax?

Hur är arbetstempot på Home Furnishing Nordic AB? Man ska vara snabb och trevlig. Kan vara stressigt men det gäller att ha tålamod. Det räknas både KPI och NKI.

Share this post