Rekommendationer

Nar slapps biljetter tag?

När släpps biljetter tåg?

Många svenskar planerar nu för vinterns tågresor och onsdagen den 6 oktober öppnar SJ bokningen för jul- och sportlovsresor med SJs dag- och nattåg för perioden 12 december 2021 – 20 mars 2022. Biljettsläppet 6 oktober omfattar stora reseperioder som jul, nyår och sportlovet.

Hur stor är bokningsavgiften SJ?

I priset ingår en bokningsavgift om 150 kr. Biljetter till SJ Specialtåg är inte avbokningsbara eller ombokningsbara om inte annat särskilt framgår vid bokning av aktuellt arrangemanget. Vill du ha möjlighet att boka av din biljett finns möjlighet att köpa ett avbeställningsskydd som kostar 300 kr.

Vilket spår kommer tåget in på?

Du kan se vilket spår som tåget går från via Trafikinfo på sj.se och i SJs app. Välj om du vill söka på Sträcka, Station eller Tåg och fyll i datum. Då kan du se vilket spår som tåget planeras att avgå från och ankomma till. Här hittar du trafikinfo.

När släpps tågresor SJ?

Här nedan ser du datum för SJs kommande bokningssläpp….När släpps SJs biljetter?

Datum för bokningssläpp Period som kan bokas
16 juni 2021 16 augusti – 11 december 2021
6 oktober 2021 12 december 2021 – 20 mars 2022
8 december 2021 21 mars – 19 juni 2022
24 mars 2022 20 juni – 28 augusti 2022

Kan man köpa tågbiljett på ICA?

Butiker och ombud I Västtrafikbutikerna kan du köpa biljetter och få hjälp med det mesta kring resan. Ombud är vanliga butiker som säljer Västtrafiks biljetter. Till exempel Pressbyrån, 7-eleven eller ICA.

Kan man köpa biljetter på tåget?

Du behöver boka biljett innan du kliver på tåget, det är inte möjligt att köpa tågbiljetter ombord på våra tåg.

När kan man senast avboka SJ?

Vad händer om jag avbokar en ombokningsbar biljett? Ditt ombokningsvärde (biljettpriset minus bokningsavgiften) sparas på din biljett i 180 dagar räknat från ursprunglig resdag, som du kan använda för att boka en ny resa. Du kan avboka din biljett fram till tågets avgång.

Vad innebär ombokningsbar tågbiljett?

Med en ombokningsbar biljett kan du fram till tågets avgång boka om din resa till annan ort eller ett annat datum. Du kan också avboka din resa. Du får då ett ombokningsvärde (biljettpriset minus bokningsavgiften), som kan användas för nya resor med SJs tåg.

Share this post