Blogga

Vem ager vi tidningen?

Vem äger vi tidningen?

Vi grundades 1913 och har sedan dess producerat kvalitetsjournalistik. Sedan 2019 finns journalistiken både som text och ljud på vi.se och i appen. Ägare är nu som då KF. Totalt arbetar 15 personer på Vi Media som har lokaler i Münchenbryggeriet i Stockholm.

Hur gammal är Amelia?

75 år (24 februari 1947)Amelia Adamo / Ålder

Var med O startade se?

Se var en svensk bildtidning som grundades 1938 som Sveriges första bildreportagetidskrift. Grundarna var tidningsmakaren Carl-Adam Nycop och förläggaren Åke Bonnier d.

Vem startade tidningen Amelia?

Tidskriften blev utsedd till Årets tidskrift 1997. Tidningen grundades av Amelia Adamo.

Vad kostar tidningen vi?

Tidningen Vi

Tillsvidareprenumeration 79 SEK
Prenumeration, 3 nr 237 SEK
Prenumeration, Halvår (6 nr) 474 SEK
Prenumeration, Helår (12 nr) 948 SEK
Lösnummer #4, 2022 79 SEK

Har tidningen vi?

Tidningen Vi startades 1913. På 30- talet bytte man namn från Konsumentbladet till Vi. I Tidningen Vi hittar du välskrivna texter och unika bildreportage som talar till både hjärta och hjärna.

Hur många barn har Amelia?

Amelia Adamos barn Filip och Alexander Amelia lever ju idag med Lucio, men har haft tidigare relationer. En av de var med tidningsmannen Lars CG Ericsson som hon fick två barn tillsammans med. Men Lars dog när sönerna Filip och Alexander endast var åtta och fem år gamla.

Vem lever Amelia Adamo med?

Amelia Adamo blev änka vid 37 års ålder – Och det gjorde jag. Idag lever Amelia med sin kärlek, frisören Lucio Benvenuto, 73, i gemensamma bostaden i Stockholm. Hon har även fem barnbarn.

Finns tidningen FIB Aktuellt fortfarande?

Danska Allerkoncernen tog över ägandet av tidningen 1988. År 2010 sålde Aller tidningen vidare till det likaledes danska förlaget SAB Group ApS. Sedan år 2014 ges den ut som månadstidning, tillsammans med en inplastad DVD-skiva.

Vad hände år 1919?

15 januari – Karl Liebknecht och Rosa Luxemburg mördas av tyska frikårer, utsända av det tyska socialdemokratiska partiet. 18 januari – Fredskonferensen i Paris inleds. 21 januari – På grund av oroligheterna i Berlin beslutar Tysklands regering att nationalförsamlingen i fortsättningen skall träffas i Weimar.

När kom Amelia Adamo till Sverige?

Tidningsmakare När Amelia Adamo debuterar i Sommar 1986 pratar hon om livet hos nunnorna, synden, rättvisan och kändisjournalistik. Åsa Moberg är med på telefon om sex och samlevnadsfrågor. Och leve Sverige!

Hur ofta kommer tidningen Amelia ut?

Tidningen kommer ut med 18 välskrivna nummer per år! Tidningen Amelia riktar sig framför allt till kvinnor mellan 25-55 år och är Sveriges mest lästa tidning för kvinnor. Spana in våra grymma prenumerationserbjudanden på Amelia och anslut dig till den stora skaran av Amelialäsare redan idag!

Share this post