Rekommendationer

Hur gick det i djurgardsmatchen?

Hur gick det i djurgårdsmatchen?

Djurgården avslutade försäsongen med en 1–2-förlust mot Färjestad efter förlängning när lagen möttes i värmländska Forshaga.

Var spelar Djurgården Fotboll sina hemmamatcher?

Tele2 ArenaDjurgårdens IF Fotboll / ArenaTele2 Arena är en idrotts- och evenemangsarena belägen i Johanneshov i södra Stockholm. Arenan har skjutbart tak och nyttjas för olika typer av evenemang året runt, till exempel allsvensk fotboll, konserter, häst-, motor- och issport. Wikipedia

Hur många SM-guld har Djurgården 2021?

Djurgårdens herrlag i fotboll tävlade under säsongen 2021 i Allsvenskan och Svenska cupen. Laget låg i serieledning större delen av säsongen men en svag höst gjorde att slutplaceringen blev 3:a och utmärkelsen lilla silvret.

Hur många svenska cupen guld har Djurgården?

Djurgården har vunnit Svenska Cupen 5 gånger. (1990, 2002, 2004, 2005, 2018).

När var senaste gången DIF vann ett derby?

Derbyt har lockat över 30 000 vid fem tillfällen sen 1950-talet. Sen 2007 har Djurgården vunnit derbyt 4 gånger. Sen 2007 har Hammarby vunnit derbyt 15 gånger. Lagen delar hemmaplan på Tele2 Arena sen 2013, efter det har derbyt blivit ännu hetare.

Vilket lag har vunnit Allsvenskan flest gånger?

Malmö FF är det lag som vunnit Allsvenskan flest gånger, skåningarna har fått lyfta pokalen vid 20 tillfällen och frågan är om det himmelsblåa laget kommer att göra det även säsongen 2018.

Vad står det i hockeyn?

Under matchen följer du händelserna i kronologisk ordning i liveflödet. Där listas olika händelser från matchen som exempelvis skott på mål, täckta skott, utvisningar, mål inklusive målskyttar och assistläggare etc.

Var spelar Hammarby sina matcher?

Tele2
Hammarby IF är ett fotbollslag i Stockholm som grundades 1915 och spelar sina hemmamatcher på Tele2 Arena. Hammarby IF är ett fotbollslag i Stockholm som grundades 1915 och spelar sina hemmamatcher på Tele2 Arena.

Share this post