Ny

Hur far jag min flygbiljett?

Hur får jag min flygbiljett?

Det enda du behöver är flygbolagets referensnummer (e-biljettnummer) när du checkar in. Checka in kan du göra antingen på flygbolagets hemsida, flygplatsens manuella check-in disk, eller flygplatsens auto check-in stationer.

Måste man skriva ut e biljett flyg?

Om du inte tillåts checka in på ditt flyg online måste du skriva ut din e-biljett, ta med den till flygplatsen och checka in hos flygbolaget.

När får man flygbiljetten?

I de flesta fall mottar du din biljett via e-post inom en halvtimme. Ibland kan det ta lite längre, men du mottar oftast din biljett via e-post inom 24 timmar. Du kan alltid få åtkomst till din flygbiljett genom att logga på in på My Trips.

Vart hittar man sina flygbiljetter?

Hitta flyg

  • Öppna Google Flights.
  • Välj antal mellanlandningar, klass och hur många biljetter du behöver.
  • Välj biljettyp: enkelresa, tur och retur eller flera städer.
  • Välj avreseflygplats och resmål.
  • Tryck på kalenderrutan och välj flygdatum.
  • Valfritt:
  • Välj ett flyg för varje del av resan.

Vad händer om man inte kommer till flyget?

Om du blir mer än tre timmar försenad till din slutdestination är flygbolaget också skyldiga till att kompensera dig för kostnader så som mat och logi om det behövs. Om förseningen ligger utan för flygbolagets händer, exempelvis force majeure, strejk eller politisk instabilitet är de inte skyldiga att ersätta dig.

Hur fungerar en e biljett?

Din e-biljett/flygbiljett innehåller all information du behöver för att checka in (online) för din resa. Du behöver inte skriva ut biljetten, men se till att spara den bland dina filer så att du alltid har den nära till hands. Du använder e-biljetten för att checka in online eller på flygplatsen.

När får jag min biljett SAS?

Du kan hitta information om flygningar, bagage, incheckning, hjälp, feedback, villkor och mycket annat på våra sidor med reseinfo, under Mina bokningar eller i SAS App under Mer – Info – Frågor och svar.

Hur tidigt kan man checka in på SAS?

På SAS-flygningar kan du checka in online för att undvika köerna på flygplatsen. Online-incheckningen öppnar 30 timmar före avgång. Om du reser med endast handbagage kommer du att spara mycket tid, eftersom du kan gå direkt till säkerhetskontrollen och gaten.

Share this post