Ny

Hur returnerar man pa Miinto?

Hur returnerar man på Miinto?

  1. Registrera de produkter som du önskar att returnera.
  2. Packa de produkter som du önskar att returnera i en påse eller box.
  3. Klipp av returblanketten och lägg den i paketet tilsammans med produkten/produkterna som du ska returnera.
  4. Klistra fast returfraktsedeln på paketet.
  5. Lämna in paketet inom 14 dagar.
  6. Få dina pengar tillbaka.

Varför kan jag inte rapportera retur på Klarna?

När du har ångrat din retur kommer du inte kunna rapportera en retur till oss för samma köp igen. Kontakta butiken direkt för att justera din faktura om du har ångrat din retur av misstag.

Hur rapporterar man retur på Klarna?

Om förfallodagen närmar sig och du behöver extra tid för att lösa returen med butiken, låt oss bara veta att du väntar på att en retur ska registreras genom att pausa din betalningsplan. Pausa din faktura genom att logga in och välja det köp du skickat tillbaka och sedan välja Rapportera retur.

Hur gör man en retur?

Har du köpt varan i en webbutik så finns oftast information på hemsidan om hur du hanterar returer. I en del webbutiker kan du även skriva ut en returfraktsedel. I de allra bästa fallen får du med en sådan tillsammans med varan. Huruvida du själv måste bekosta returfrakten varierar beroende på webbhandelns policy.

Är Miinto fake?

Vi samarbetar endast med de bästa, självständiga butiker och våra partners garanterar att alla varor är äkta. Äkthetskort- och certifikat m.m. inkluderas i paketet om det finns tillgängligt hos vår partner. Du får detta bekräftat först när du mottar paketet.

Har Miinto Klarna?

Betalning med Klarna Du har 30 dagar på dig att slutföra din betalning.

Kan inte pausa faktura Klarna?

Välj köpet som du fortfarande väntar på att levereras och välj Rapportera ett problem. Du omfattas av Klarnas köparskydd! Så snart du har rapporterat ditt problem så kommer din faktura att pausas tills du hittat en lösning med butiken. Din faktura kommer uppdateras när butiken uppdaterar din beställning.

Kan man ångra retur?

Ångerrätten gäller inte för alla sorters köp. Den gäller exempelvis inte för den som köper en resa eller en specialtillverkad produkt. Det är konsumenten som ska stå för returfrakten om konsumenten ångrar sitt köp, förutsatt att du har informerat om det innan köpet.

Share this post