Frågor

Hur langt innan oppnar check in?

Hur långt innan öppnar check in?

Se till att du anländer på flygplatsen med tillräckligt med tid för att checka in, lämna ditt bagage, passera genom säkerhetskontrollen och komma fram till gaten i tid. Vi rekommenderar att du anländer på flygplatsen minst två timmar före avgång. Det är nödvändigt på grund av möjliga väntetider.

Hur checkar man in på Landvetter?

Du kan checka in via mobil eller dator, i en incheckningsautomat eller vid en incheckningsdisk. Tänk på att när du checkar in via mobil eller dator och även vill checka in bagage, behöver du skriva ut bagagetaggar i en incheckningsautomat på flygplatsen.

Hur checkar man in på Ryanair?

Det är väldigt enkelt och bekvämt att checka in, både på vår webbplats och i Ryanair-appen. Se till att du har den e-postadress du använde vid bokningstillfället, ditt bokningsnummer och dina resehandlingar till hands!

Hur tidigt kan man checka in på Lufthansa?

Check-in online Du har möjlighet att checka in via webben från 23 timmar före planets avgång. Vidare kan du välja på att antingen skriva ut ditt boardingkort hemma eller i någon av Lufthansas check-in automater på flygplatsen.

Hur långt i förväg behöver jag vara på flygplatsen?

Vi rekommenderar att du anländer till flygplatsen minst två timmar före avgången, så att du har tillräckligt med tid för incheckning och säkerhetskontrollen, i synnerhet under rusningstid, på sommaren och under större helger.

När öppnar incheckningen Landvetter?

På våra skandinaviska flygplatser öppnar incheckningen 2,5 -3,5 timmar innan flygets avgång, och stänger ca 1 timme innan avresa. På flygplatser utanför Skandinavien kan öppettiderna variera, hör därför med din researrangör på destinationen för exakta tider. Vi rekommenderar att man är på plats i god tid innan.

Hur långt i förväg bör man vara på flygplatsen?

Checka in i vår incheckningsdisk minst 1 timme före din planerade avgångstid. Kom tidigt till gaten och meddela vår personal.

Share this post