Frågor

Maste man betala for Camping Key?

Måste man betala för Camping Key?

Behöver man ett campingkort? När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du registrera dig, det gör du antingen genom ett kostnadsfritt Camping-ID eller med premiumkortet Camping Key Europe (även kallat campingkortet). Båda använder du via appen My Camping Key.

Vad kostar Camping Key?

När camparna ansluter sig till det frivilliga kortet genom appen får de tillgång till förmåner som olycksfallsförsäkring och boenderabatter digitalt. Appen är gratis, men kortet kostar 160 kronor. Själva appen fungerar som ett kostnadsfritt camping-id som används vid incheckning.

Hur förnyar jag mitt Camping Key?

Du får en påminnelse när det är dags att förnya ditt Camping Key Europe. Köper du ditt Camping Key Europe på Campingkeyeurope.se eller någon annan hemsida behöver du inte tänka på att förnya, då det förnyas automatiskt varje år så länge du inte väljer att avsluta din prenumeration. *Gäller svenska hushåll.

Vad kostar det att bli medlem i Caravan Club?

Här har du möjlighet att ansöka om medlemskap i Caravan Club. Årsavgiften för 2022 är 495 kr, gäller kalenderår.

Hur får jag ett camping-ID?

Ett Camping-ID är enbart en identifikationshandling för att underlätta in- och utcheckning. Och det är helt gratis. Ett Camping-ID får du på campingplatsen eller i appen My Camping Key (som du hittar på App Store eller Google Play). Du kan också skaffa ett direkt här.

Hur skaffar man Campingkort?

Du kan köpa Camping Key Europe online på Camping.se och på många campingplatsers webbplatser. Du kan också köpa det direkt i receptionen hos alla campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping.

Vad är ett camping-ID?

För att bo på en SCR-ansluten camping behöver du registreras vid incheckning. När du gör det får du ett Camping-ID, som är en identifikationshandling när du checkar in på nästa camping som är medlem i SCR Svensk Camping. Det är kostnadsfritt och laddas ner i appen My Camping Key.

Share this post