Ny

Vad heter Johanna Mollers syster?

Vad heter Johanna Möllers syster?

Mordet blev känt som sommarstugemordet och Johanna Möller blev Arbogakvinnan med hela svenska folket. Anki Möller ser inte längre Johanna som sin dotter. – Jag har bara ett barn och det är hennes syster, säger Anki Möller till SVT Nyheter Västmanland.

Hur många barn har Johanna Möller?

Johanna Möller är sexbarnsmamma, och får träffa sina barn emellanåt på anstalten.

Vem är Mohammad rajabi?

Både Johanna Möller och Mohammad Rajabi dömdes för mord och mordförsök på Möllers föräldrar. Deras relation innan och efter det så kallade Arbogafallet var turbulent och innehåller allt från sex och frieri till skräck och kontaktförbud.

Vad var Johanna Möllers motiv?

Polisen drog under utredningen slutsatsen att Johanna Möller förmått Mohammad Rajabi att mörda föräldrarna. Motivet var en konflikt om pengar. Historien tog ytterligare en vändning när en gammal utredning kring Möllers ex-mans död öppnades upp på nytt. Exmaken drunknade mystiskt sommaren 2015.

När frisläpps Johanna Möller?

Alla avsnitt släpps samtidigt under början på 2022 I Viaplays nya dokumentärserie ”Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna” granskas polisutredningen och domarna mot Möller, där det finns flera uppseendeväckande frågetecken.

När mördades Göran Möller?

Sent på kvällen den 7 augusti blev Göran Möller och hans hustru Anki Möller brutalt angripna när de låg och sov i sin sommarstuga i Arboga. Göran Möller mördades med kniv och hans hustru överlevde med svåra skador efter att ha fått ett stort antal knivhugg.

Kan Johanna Möller vara oskyldig?

Enligt domen är det Johanna Möller som kört bilen till föräldrarnas sommarstuga kvällen för dådet, tillsammans med Rajabi, som då ska ha blivit beordrad att genomföra mordet. Johanna Möller har under åren stått fast vid att hon är oskyldig.

Har Johanna Möller erkänner?

Johanna Möllers mamma: ”Erkänner aldrig” – Jag skulle vilja att hon talade om precis allt, från den dagen hon bestämde sig för att döda oss. Men jag tror inte att jag kommer att få något svar – psykopater erkänner aldrig, har mamman sagt till SVT Västmanland.

Vad dömdes Johanna Möller för?

21 augusti, 2017: Domen faller och straffpåföljden fastställs av tingsrätten. Johanna Möller döms till livstids fängelse för mord såväl som mordförsök på sina föräldrar, samt anstiftan till mord på Paasila 2015. Mohammad Rajabi, som var 20 år gammal vid brotten, döms till 14 års fängelse för mord och mordförsök.

Share this post