Trendig

Ar XPLORA operatorslast?

Är XPLORA operatörslåst?

Xplora 2 telefonklocka för barn är ett perfekt redskap för att hålla kontakten med dina barn när de är i skolan eller hemma hos vänner.

Vilken Smartklocka till barn?

1. Bästa smartklockan för barn – Safekid Rocket 4G GPS-Klocka för barn. Safekid Rocket 4G är en smart klocka för barn, vilken har funktioner som GPS, Geofence, mobiltelefon, samt ett hållbart armband för att också passa aktiva barn. Du kan också ringa videosamtal med denna klocka för barn.

Hur fungerar GPS klocka för barn?

Hur fungerar GPS klockan inomhus/utomhus?

  • GPS använder sig av satelliter för att bestämma position.
  • Vill du kunna begränsa ett område där ditt barn får röra sig inom, då ska du välja en klocka med “Geofence”.

Hur fungerar en pulsmätare?

Pulsmätare vid handleden – så funkar det. Pulsmätning vid handleden kallas också för optisk pulsmätning. Klockor med inbyggd pulsmätare fungerar genom att det sitter några små lysdioder under klockan som lyser genom huden på armen och in i blodkärlen.

Är Xplora 4 operatörslåst?

Xplora 4 är som sagt en telefon i klockformat, därför har den ett förmonterat SIM-kort som behöver kopplas till ett abonnemang för att fungera. På den här webbsidan skaffar du ett abonnemang: https://xplora.se/aktivera/.

Vilket abonnemang till Xplora?

Abonnemanget kostar 119 kr per månad och faktura skickas månadsvis till din registrerade e-postadress från XPLORA Mobile. I alla alternativen så ingår fria samtal och data i EU/EES. Det vill säga att du kan använda din XPLORA på samma sätt inom EU/EES som i Sverige utan att det kostar något extra.

Vilka smartwatch passar till Iphone?

Bästa smartklockan för Iphone:

  • Apple watch 5. Har du en Iphone så finns det bara en smartklocka som är fantastisk synkad och det är Apple Watch 5.
  • Samsung Galaxy Watch.
  • Huawei watch GT 2.
  • Fitbit Versa Lite.
  • Samsung Galaxy Watch Active 2.

Vilket kontantkort till GPS klocka?

Telia & Fello Telia fungera i alla våra klockor, både 2g och 4G. Vi föreslår att du laddar kontantkortet med Telia Enkel 50 kr, där både surf och samtal ingår. Om du använder Telia enkel & Telia Fastpris, kan du behöva komplettera med SURF också.

Share this post