Blogga

Vilka var de mordade larare?

Vilka var de mördade lärare?

Våld i skolan Två kvinnliga lärare i 50-års åldern dödades på den anrika Malmö Latinskola i centrala Malmö. En 18-årig manlig elev är anhållen misstänkt för mord. Krisarbetet med elever och personal pågår och skolan är just nu stängd.

Vem dog Malmö latinskola?

Den 51-åriga läraren var också en älskad dotter, mamma och syster. I måndags gick hon till sin arbetsplats på Malmö Latin precis som vanligt, några timmar senare fick hennes pappa samtalet som är varje förälders värsta mardröm. – Det är en fruktansvärd sorg.

Vem är 18 åringen från Trelleborg?

– Och han är inte tidigare utredd för någon diagnos, säger Anders Elison. 18-åringen är hemmahörande i Trelleborg. Han har bland annat varit aktiv i en kampsportklubb, han är intresserad av musik, styrketräning och teckning – enligt den bild som tonar fram under SvD:s genomgång av hans sociala medier.

Vem är mördaren på Malmö latinskola?

Columbine-mördarna Eric Harris och Dylan Klebold. Sörjande utanför Malmö Latinskola på tisdagen efter dådet där två lärare dödades. Polisens insatsstyrka söker igenom gymnasieskolan Malmö Latinskola.

Vem är mördaren på latin skolan?

Columbine-mördarna Eric Harris och Dylan Klebold. Sörjande utanför Malmö Latinskola på tisdagen efter dådet där två lärare dödades. Polisens insatsstyrka söker igenom gymnasieskolan Malmö Latinskola. Polis och sjukvårdspersonal var snabbt på plats utanför Latinskolan i Malmö.

Vem dog Malmö Latinskola?

Vem är mördaren på Malmö Latinskola?

Vad hände i Malmö skola?

När polis och ambulans kom till platsen anträffades två skadade personer. De skadade, två kvinnor i 50-årsåldern som var anställda på skolan, fördes till sjukhus med ambulans, men deras liv gick inte att rädda. En person, en 18-årig man, greps i anslutning till händelsen, misstänkt för mord.

Vem äger Malmö latinskola?

Skolan bar mellan 1928 och 1959 namnet Högre allmänna läroverket för gossar i Malmö….Malmö latinskola[redigera | redigera wikitext]

Malmö latinskola Malmö högre allmänna läroverk 1879–1959, ”för gossar” 1929–1959 Malmö elementarläroverk 1858–1878
Den nya byggnaden från 2014
Län Skåne län
Land Sverige
Grundad 1406

Share this post