Ny

Vad ar Telenor id fonster?

Vad är Telenor id fönster?

Telenor ID är vår inloggningslösning, som används i alla 13 länder där Telenor finns. Telenor ID hette tidigare Connect ID och har nu blivit ännu smartare och säkrare.

Var hittar jag Telenor ID?

Då kommer det att läggas till ytterligare ett steg i inloggningen, så att vi verkligen kan vara säkra på att det är du som loggar in. Mejlen med verifikations- och återställningskoder kommer från mejladressen [email protected] och avsändarnamnet som visas är Telenor ID. Sms:en kommer från Telenor ID.

Kan inte logga in på Telenor ID?

Ring oss på 020-222 222. Om du får ett felmeddelande när du använder BankID så prova att starta om Mobilt BankID-appen. Du kan också vänta en stund och försöka igen lite senare. Funkar det inte då så ring oss på 020-222 222.

Är Bredbandsbolaget Telenor?

Sedan 2018 är Bredbandsbolaget en del av Telenor och hos oss hittar du snabbt och säkert bredband via fiber, telejacket (ADSL) och mobilnätet.

Vad är mitt användarnamn Telenor?

Ditt användarnamn hittar du i Mitt Telenor.

Hur loggar jag in på Telenor?

Du loggar in i appen Mitt Telenor med ditt telefonnummer eller din e-postadress och ett lösenord eller med BankID.

Vad har hänt med Telenor?

Aktuella större driftstörningar stora driftstörningar. Om du har problem att komma ut på nätet eller inte kan ringa kan det kan bero på att du påverkas av en mindre, lokal driftstörning. Det kan du kolla genom att använda vår sökfunktion för lokala driftstörningar.

Vilka bolag äger Telenor?

Telenor Sverige AB består sedan 2005 av de tidigare bolagen Vodafone Sverige AB (Europolitan), Bredbandsbolaget och Glocalnet. Sedan norska Telenors förvärv av bolagen har en gradvis integration av bolagens organisationer och strategier genomförts.

Finns Bredbandsbolaget kvar?

Är ditt företag tidigare kund hos Bredbandsbolaget kommer du känna dig hemma hos Telenor, eftersom Bredbandsbolaget sedan länge har varit en del av Telenorfamiljen. Från och med nu finns kundservice för alla fasta och mobila tjänster hos Telenor.

Share this post