Ny

Hur man fyller i en tidrapport?

Hur man fyller i en tidrapport?

Kom ihåg att underteckna rapporten (ej med blyertspenna). I huvudet på rapporten ska du fylla i namn, personnummer, vilket år och månad rapporten gäller samt adress och telefon. Fyll i befattning om du känner till den. I vänstra kolumnen med rader för varje dag i månaden skall du fylla vilka dagar du arbetat.

Vad ska en tidrapportering innehålla?

Ett program behöver vara enkelt och överskådligt och det ska vara lätt att hålla reda på vilka timmar som är fakturerade och vilka som är interna timmar. Det ska gärna vara möjligt att tidsredovisa per kund eller per projekt och för olika medarbetare. Det måste passa ensamföretagare såväl som företag med anställda.

Vad kostar next?

(ordinarie pris 895 kr/mån). Du spar 1 080 kr per år. Boka en kostnadsfri demo och se hur du kan använda verktyget i din vardag.

Vad är tidrapportering A kassa?

På tidrapporten fyller du i vad du gjort varje vecka så att vi kan betala ut ersättning till dig. Det är viktigt att du lämnar rätt uppgifter. När du redovisar att du är arbetslös intygar du att du kan och vill ta arbete. Om något hindrar dig från att arbeta, exempelvis om du är sjuk, behöver du redovisa det i stället.

När ska man lämna in tidrapport?

Du rapporterar en vecka i taget och du kan tidigast skicka in en tidrapport när veckan har passerat. Kom ihåg att du ska fylla i hela veckan, även lördag och söndag. Här kan du läsa hur du fyller i tidrapporten i olika situationer. Om du ändå behöver hjälp att fylla i din tidrapport kan du ringa oss så hjälper vi dig.

Varför tidrapportering?

Fördelar med tidrapportering Lönsamhetsuppföljning – Med uppföljning av nedlagd tid är det möjligt att analysera lönsamheten för projekt, kunder och personer. Effektivisering – Genom att analysera hur tiden fördelats historiskt är det möjligt att systematiskt effektivisera projekt eller verksamheter.

Vad är Next?

NEXT är ett projektverktyg anpassat för bygg-, mark- och entreprenadbranschen skapat för att ge en digital plattform för samtliga medarbetare i verksamheten. Systemet är så kallat molnbaserat vilket gör att man enbart behöver ha tillgång till en webbläsare via mobil, surfplatta eller dator.

Hur Tidrapporterar man Alfakassan?

Det är viktigt att du fyller i alla dagar, inklusive lördag och söndag. Dina tidrapporter skickar du in via vår e-tjänst Mina sidor. Utbetalningar sker vanligtvis på torsdagar. När du har fyllt i din tidrapport kan du skicka in den senast på måndagen veckan efter för att kunna få utbetalning på torsdag samma vecka.

Share this post