Ny

Ar Handelsbanken kopvard?

Är Handelsbanken köpvärd?

På kursen 101 SEK värderas Handelsbanken på ett justerat P/E-tal 11x, motsvarande 20 procent premium relativt jämförbara europeiska banker (enligt Carnegies definition) och under femårssnittet. En premievärdering är motiverad givet Handelsbanken starka balansräkning och tillväxtutsikter.

Vad har hänt med Handelsbanken?

För närvarande har vi en störning på vår Internettjänst. Vi arbetar med att få igång tjänsten igen så snart som möjligt.

Vad är det för fel på Handelsbanken?

Ring 0771-77 88 99 för personlig service dygnet runt. Du kan även kontakta oss på Facebook, eller chatta med oss varje dag mellan 8-22.

Varför går Handelsbanken ner?

Handelsbanken väntas få lägre lönsamhet än vad aktiemarknaden räknar med enligt nuvarande börskurs, och dessutom räknar Credit Suisse med att Handelsbanken drabbas av ”negativa intjäningseffekter från ökad konkurrens på svensk inlåning” skriver Direkt.

När sker utdelning i Handelsbanken?

Styrelsen föreslår vidare att fredagen den 25 mars 2022 ska vara avstämningsdag för erhållande av utdelning.

När har Handelsbanken utdelning?

2021 – Handelsbanken delar ut 4,1 kr i ordinarie utdelning. Dessutom får du 1 st Industrivärden A för var 65:e aktie du äger i Handelsbanken. Den här utdelningen av Industrivärden motsvarar en extrautdelning på 4,42 kr/aktie.

Varför går det inte att logga in på Handelsbanken?

Varför är mitt BankID spärrat Handelsbanken?

Spärra BankID Var uppmärksam på bedrägeriförsök. Inloggning ska alltid ske på ditt eget initiativ. Lämna aldrig ut svarskoder på telefon.

Kan inte öppna Handelsbanken app?

Tips

  • Kan du inte uppdatera appen i GooglePlay? Uppgradera först din Android-version och försök sedan på nytt.
  • Uppgraderingen kan kräva att du är ansluten till ett WiFi-nät.
  • Telefonen måste vara fulladdad eller kopplad till en strömkälla, när du uppdaterar din Androidversion.

Hur går det för Handelsbanken?

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) SEB Equities har sänkt sin rekommendation för Handelsbanken till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 99 från 104 kronor.

Vad är aktiekursen för Handelsbanken?

Handel

Tid Aktiepris
Tid 17:29
Aktiepris 84,68
Förändring +0,06 (+0,07 %)
Volym 2 237 915

När har Handelsbanken utdelning 2021?

Sista dag för handel i Handelsbankens aktie inklusive rätt till utdelning av A-aktier i Industrivärden är därmed den 21 oktober 2021 och första dag för handel i Handelsbankens aktie exklusive rätt till utdelning av A-aktier i Industrivärden infaller den 22 oktober 2021.

Share this post