Populära

Nar ska man fylla i Inreseformularet?

När ska man fylla i Inreseformuläret?

Inreseformuläret SKA fyllas i innan avresa. Om alla resenärer på bokningen inte är registrerade på ett inreseformulär kommer man att nekas avresa från Sverige. Gå därför igenom bekräftelsemailet grundligt efter att ha fyllt i det och kom ihåg att ta med det på resan.

Vilka intyg krävs för resa till Grekland?

Lokala restriktioner

  • Vaccinationsbevis (EU:s covidbevis rekommenderas).
  • Negativt PCR-test från auktoriserat laboratorium.
  • Negativt antigentest från auktoriserat laboratorium.
  • Tillfrisknandebevis från covid-19 (utfärdat inom 14 dagar från det första positiva testresultatet, gäller i 180 dagar).

Hur fyller man i PLF till Grekland?

Testintyg i Grekland

  1. Kryssa i rutan för att intyga att du inte är en robot och klicka Continue.
  2. Fyll i din PLF-kod. Den står under QR-koden i din PLF.
  3. Fyll i ditt pass- eller ID-nummer.
  4. Fyll i dina födelsedata (dag/månad/år) och klicka Continue.
  5. Om du har ett godkänt negativt test ska det nu infogas i din PLF.

När får man QR kod Spanien?

När deklarationen är ifylld genereras en QR-kod som du kan behöva visa upp vid incheckning samt ankomst till Spanien. Mer information om inresebestämmelserna och hälsodeklarationen finner du här Spain Travel Health (spth.gob.es).

Vad är PLF formulär?

Innan du reser till Grekland ska du fylla i ett PLF-formulär. Det måste fyllas i senast klockan 22:59 dagen innan du reser. Utan kvitto på att formuläret fyllts i får du inte resa till Grekland.

Hur fyller man i ett Inreseformulär?

Gå till webbsidan https://www.spth.gob.es/ för att fylla i inreseformuläret till Spanien, vilket är ett krav för inresa. I formuläret ska du bland annat fylla i information om ditt flyg, hotell och personupplysningar. Formuläret kan du fylla i tidigast 48 timmar före avresa och det måste fyllas i innan du reser.

När får man QR kod Grekland?

genomgången infektion. När du har fyllt i formuläret får du en QR-kod på mail en kort stund efter och denna ska uppvisas vid incheckningen på flygplatsen samt vid ankomst till Grekland.

Share this post