Blogga

Vad ar en Saab 9-3 vard?

Vad är en Saab 9-3 värd?

Majoriteten av våra 9-3 har bensin som bränsle men det finns också ett mindre antal diesel. Snittet för våra Saab 9-3 är att bilen är tillverkad 2007, har gått 16 044 mil och snittpriset är 58 889 kr.

Är Saab 9-3 ett bra köp?

Har du inga direkta stora krav på att lasta i bilen så fungerar en 9-3 bra. Väldigt bra storlek då man sitter bekvämt både i bak och framsätet som ”normallånga” vuxna. Det är dock ingen bil man vill ha om man är storvuxen och vill kunna skjutsa folk regelbundet i baksätet.

Kan man köpa en ny Saab?

Saab-bilarna går alltså bara att köpa via Saabs hemsida i nuläget. Och det finns inte ens en ”köp-knapp” på hemsidan. Kunderna får lägga en beställning och sedan återkommer Saab med en förfrågan om hur man vill ha bilen. Först därefter genomförs ordern.

Är det värt att köpa en Saab?

En fräsch Saab 9-5 kombi är inget dumt köp. Den är rymlig, bekväm och trevlig att köra. Det är dessutom en av de säkraste bilar du kan hitta av de aktuella årsmodellerna. Rostskyddet är bra, men kolla så det inte börjar bubbla sig i nederkant på dörrarna eller på huv och baklucka.

Hur långt kan en Saab 9-3 gå?

16000mil med trim, 32000 totalt.

Vad händer med Nevs?

Investerararen, det kinesiska fastighetsbolaget Evergrande med 80-procentigt ägande i Nevs, har storslagna planer inom framtidens mobilitet. De ska producera en miljon bilar om året från 2024 och fem miljoner bilar från 2030 vid sina produktionsenheter. Nevsfabriken i Trollhättan kan vara en.

Finns Nevs kvar?

– Sommaren 2020 avvecklade grundare Kai Johan Jiang sin kvarvarande ägarandel i Nevs, som därmed helägs av fastighetsbolaget Evergrande, Kinas näst största, berättar Ulrika Hultgren, informationschef på Nevs för Spanaren. Bolaget är noterat på Hongkongbörsen.

Finns det reservdelar till Saab?

SAAB Bildelar Här hittar du reservdelar till din SAAB 900, 9000, 9-3 och den populära modellen SAAB 9-5. Vi har nordens största sortiment av bildelar till SAAB! Här hittar du reservdelar, bildelar, tillbehör, original och andra styling delar till din SAAB.

Share this post