Ny

Vad kostar M?

Vad kostar M?

Du betalar en månadsavgift på 395 kr men får ett lägre timpris, och smarta funktioner som ger dig mer flexibilitet när du bokar. Läs mer om vad som ingår i våra prisplaner här. Vad kostar en resa med M? Kostnaden för en bokning baseras på din prisplan, bokningslängd, ditt försäkringsval och körsträckan.

Vad är kinto?

KINTO kommer från det Japanska ordet ”Kinto-un”. Det betyder ”flygande nimbus” – en tjänst som snabbt dyker upp när du behöver, oavsett tid eller plats och tar dig dit du vill. Enkelhet är vårt ledord. Enkelhet att hitta, boka och köra en bil helt på dina villkor.

Är kinto bra?

När vi, som en del av testet, frågat användare om Kinto-upplevelsen lyfter många fram bokningssystemet som omständigt och priset som positivt. Kinto är långt billigare än M, priserna är ungefär vad Sunfleet hade.

Hur fungerar en bilpool?

En bilpool har vanligen egna parkeringar och när flera väljer att gå med i en bilpool minskar antalet bilar som tar plats längs gator och parkeringsplatser. I en bilpool äger du inte din bil utan är endast med och betalar för kostnader som bilen har. Både företag och privatpersoner kan bli medlemmar i en bilpool.

Vad är kinto Share?

KINTO Share är för dig som gillar enkel tillgång till bil 24/7. Såhär funkar det i praktiken.

Vad kostar Aimo?

Vad kostar Aimo? 7-9 kr/minut, 119 – 149 kr /timme. Det kostar 799-1149 kr/dygn. Vid en körsträcka över 300 km tillkommer en kilometeravgift på 3 kr/km.

Hur funkar M Co?

Ladda ner M för iPhone eller Android. Skapa konto på några minuter med BankID. Boka din bil från en timme och uppåt. Hämta och lämna bilen på samma ställe.

Vad är Bildelning?

Bildelning innebär att flera personer delar på samma bil, det kan till exempel handla om att samåka till jobbet. En bilpool är en form av bildelning som innebär att flera personer tillsammans äger en eller flera bilar och delar på dem.

Vad kostar en bil totalt?

Normal månadskostnad för bil: 2 247 kr (4 747 kr om vi räknar med värdeminskning.) Att äga en bil kan alltså kosta runt 2 247 kr i månaden, eller 26 964 kr om året.

Share this post