Populära

Vad ar skillnaden mellan lager och kollo?

Vad är skillnaden mellan läger och kollo?

Om man ger sig tid att gräva lite kan man hitta kollon och läger med många olika inriktningar. Det finns traditionella kollon med mycket bad och lek. Handikapporganisationer har ofta egna läger för sina medlemmar med exempelvis synskada, hörselskada, stamning, rörelsehinder, adhd eller utvecklingsstörning.

Är kollo kul?

Kolloledarna var vuxna när det behövdes, men blev också som kompisar, förebilder eller ett storasyskon större delen av tiden, vilket gjorde att min tid på kollo var både rolig och lärorik. När jag träffar folk i dag, oavsett ålder, har nästan alla någon relation till kollo.

Vad kostar sommarkollo?

Vad kostar kollo? Beroende på om man bor i Stockholm eller Nacka så kostar det lite olika, men kostnaden för kollo varierar beroende på familjens inkomst. Om man bor i Stockholm kostar kollo mellan 0-370 kr per dag, och om man bor i Nacka kostar det mellan 0-350 kr per dag.

Vad kostar kollo på Barnens ö?

Vad kostar det att åka på kollo?

Frågor och svar om kollo

Hushållets inkomst 1 barn 2 barn
0–20 000 kr Avgiftsfritt Avgiftsfritt
20 001–30 000 kr 120 kr 96 kr
30 001–42 000 kr 250 kr 200 kr
42 001–52 000 kr 350 kr 270 kr

Vad ska man packa till kollo?

Till kollo är det bra med praktiska och oömma kläder. Märk alla kläder och saker med barnets namn. Packa ner allt i en väska eller bag och märk väskan med kollogårdens namn. På kollo har vi begränsade tvättmöjligheter så packa ner ombyte så det räcker för hela perioden.

Vad kostar kollo på Barnens Ö?

Är kollo gratis?

Ovanligt många barn har sökt till kollo i år men fortfarande är det få familjer med små inkomster som tar chansen, trots att kollot är gratis för dem. Skillnaderna är också stora mellan stadsdelarna. Intresset för att åka på kollo i sommar är ovanligt stort, enligt siffror från Stockholms stad.

När kommer Kollokatalogen 2022?

Kollo sommaren 2022 I februari skickas kollokatalogen ut till alla hushåll i Stockholms stad med barn i årskurs 1–9.

Får man ha mobil på kollo?

Alla deltagare som vill får ha med sig mobiltelefon till kollogården. Mobiltelefonen kommer att samlas in av ledarna vid samlingen innan avfärd till kollogården. Mobiltelefonen ska vara fullt laddad och avstängd.

Hur mycket kostar det att gå på kollo?

Share this post