Populära

Hur fungerar IG?

Hur fungerar IG?

Du kan känna dig trygg i att dina pengar är skyddade på en rad olika sätt när du sätter in dem på ett IG-konto: Dina pengar placeras på avskilda konton hos reglerade banker. Vi använder inte dina pengar i vår egen affärsverksamhet. Dina pengar är skyddade från våra fordringsägare.

Hur handlar man på IG?

Börja handla idag. Kontakta oss på 08-505 15 000 eller [email protected]….Följ stegen nedan för att komma igång med CFD-trading:

  1. Lär dig hur CFDs fungerar.
  2. Öppna konto och gör en insättning.
  3. Skapa en handelsplan.
  4. Hitta möjligheter.
  5. Välj en plattform för CFD-handel.
  6. Öppna, följ och stäng din första position.

Har IG ISK?

Hos IG handlar du turbowarranter med ett Turbo24-Investeringssparkonto (ISK). Detta investeringssparkonto gäller endast för turbowarranter och innebär att du betalar en årlig schablonskatt istället för att beskattas för dina vinster och förluster.

Hur tjänar IG pengar?

Var kommer IGs inkomst från? Vi tjänar huvudsakligen pengar genom våra hävstångsprodukter, CFDs, och de spreadar vi lägger till runt marknadskursen. Kostnaden för en trade är inkluderad i köp- och säljkurserna, så du kommer alltid att köpa till en något högre kurs och sälja till en något lägre kurs.

Kan man handla aktier på IG?

Hos oss kan du handla aktier genom att spekulera på en akties prisrörelser med derivat som CFDs eller barriers. CFDs och barriers är produkter som handlas med hävstång. Det innebär att du inte behöver lägga ut det totala beloppet för din position direkt – bara en insats som kallas säkerhetskrav.

Vad kostar IG konto?

Hur mycket kostar det att handla hos IG? Det kostar ingenting att öppna ett konto och våra avgifter är konkurrenskraftiga. Handla med spreadar från bara 0,6 punkter på större valutapar så som EUR/USD, 1,2 punkter på större aktieindex så som Tyskland40, och 0,3 punkter på Avista Guld.

Vad är turbo 24?

Turbo24 är världens första turbowarrant som du kan handla dygnet runt utan avbrott (från måndag till fredag) även om den underliggande marknaden är stängd. Turbo24 är listad och handlas på Spectrum, en multilateral handelsplattform (MTF).

Share this post