Allmänning

Vilket forsakringsbolag samarbetar SEB med?

Vilket försäkringsbolag samarbetar SEB med?

Förmånlig hemförsäkring och bilförsäkring hos Trygg-Hansa Som kund hos SEB får du mer. Nu får du tillgång till ett heltäckande utbud av Trygg-Hansas hemförsäkring och bilförsäkring till extra förmånliga priser.

Har SEB problem?

Problem med att logga in? Om du använder en rekommenderad webbläsare men ändå får felmeddelande när du försöker logga in på internetbanken kan det bero på något av följande. Börja med att kontrollera att du använder en webbläsare som vi stödjer samt att du har en uppdaterad version av den.

Vad betyder SEB POF?

Mina pensionssidor är en tjänst som tillhandahålls av SEB Pension och Försäkring AB där du får en överblick över ditt pensionssparande och dina försäkringar hos oss. Här hittar du också brev och dokument som vi skickar till dig digitalt.

Vad ingår i SEB sjukvårdsförsäkring?

Vårdförsäkringen kan ersätta kostnader för:

  • Undersökning, diagnostisering, behandling, operation och eftervård.
  • Resor och logi i samband med dagkirurgiska ingrepp, sluten vård och om särskilda skäl föreligger.
  • Patientavgifter upp till högkostnadsskyddet.
  • Tio behandlingstillfällen hos psykolog eller psykoterapeut.

Kan inte logga in på SEB?

Hjälper inte det kan du testa att göra så här:

  • Stäng alla webbläsarfönster på din dator.
  • Öppna ett nytt webbläsarfönster.
  • Rensa historiken, cachen och cookies.
  • Stäng webbläsarfönstret igen.
  • Öppna ett nytt webbläsarfönster och logga in på internetbanken med digipass, BankID på kort eller mobilt BankID som SEB gett ut.

Varför kommer jag inte in på min bank?

att ditt BankID är spärrat, att det är för gammalt eller att du skriver fel lösenord/PIN/säkerhetskod. Det kan också bero på att du bara har installerat BankID säkerhetsprogram/-app, men inte har beställt något BankID hos din bank. Du kan testa ditt BankID på test.bankid.com .

Vad är en kapitalförsäkring SEB?

Kapitalspar är en kapitalförsäkring med återbetalningsskydd vilket innebär att ditt sparade kapital går till dina förmånstagare om du skulle avlida innan försäkringen hunnit betalas ut. Har du inte valt några förmånstagare går pengarna till ditt dödsbo. För en mer detaljerad beskrivning, se vårt faktablad.

Vad är SEB pension?

Samla din pension hos oss Har du pensionssparande hos flera olika bolag? Flytta allt till oss! Med hela pensionskapitalet samlat på ett och samma ställe får du bättre överblick och gör det enklare att hantera pensionen. Vi hjälper dig med flytten och du får en kostnadsfri pensionsrådgivning.

Share this post