Trendig

Vem ar mannen Annedal?

Vem är mannen Annedal?

Kvinnan och den 55-åriga man som nu misstänks för bombdådet i Annedal har känt varandra länge. De lärde känna varandra för mer än 20 år sedan genom gemensamma bekanta till familjen. Hon beskriver honom som en hjälpsam och behaglig person med en nära vänkrets omkring sig.

Vem är den efterlyste mannen i Göteborg?

”Genom förfarandet har han även försökt döda boende på adressen.”, skriver åklagaren i domstolshandlingar. Sprängdådet i Annedal, Göteborg, i tisdags lämnade 140 familjer hemlösa och traumatiserade. Misstänkt för sprängningen är Mark Lorentzon, 55.

Vem är bombmannen?

Lars Tingström[redigera | redigera wikitext] Lars Gewe Tingström, även känd som Bombmannen, född 24 mars 1934 i Visby, Gotlands län, död 16 april 1993 i Skövde, Skaraborgs län, dömdes 1984 till livstids fängelse för flera uppmärksammade sprängningar i Stockholmstrakten.

I vilken stad sprängdes en bomb som orsakade en svår brand?

Explosion i centrala Göteborg – fyra allvarligt skadade – Nyheter (Ekot) | Sveriges Radio.

Vem är 55 åringen i Annedal?

Mannen är 55-årige Mark Lorentzon. Polisen genomför en husrannsakan i Annedal, i nära anslutning till det äldreboende där Mark Lorentzons mamma bor. Under eftermiddagen utryms en vårdcentral på Vegagatan efter ett bombhot. Enligt polisen ska bombhotet och insatsen i Annedal ha en koppling.

Vem utförde sprängningen i Göteborg?

Den som står bakom själva gjutningen är Skanska, som alltså är utförare i projektet. Enligt Wiland behöver åtminstone tre av de fyra trapphusen rivas helt eller delvis.

Vem är den 55-årige mannen?

Mark Lorentzon, 55, är misstänkte bombmannen – jagas nu i hela Sverige. Mark Lorentzon, 55, jagas av polisen – misstänkt för bombdådet i Göteborg. En nationell efterlysning har gått ut till samtliga polisdistrikt.

Vem var 55 åringen?

Sex dagar efter explosionen på Övre Husargatan häktades igår 55-årige Mark Lorentzon i sin frånvaro på sannolika skäl misstänkt för grov allmänfarlig ödeläggelse och försök till mord. Häktningsbeslutet gjorde det också möjligt för åklagaren att efterlysa 55-åringen internationellt, vilket Maria Thorell nu har gjort.

Vem är 55 åringen Göteborg?

Väninnan, som förhörts av polisen, berättar att 55-årige Mark Lorentzon under sin studietid i slutet av 80-talet var inneboende i hennes pigkammare, och att de varit goda vänner och även delat adress i perioder sedan dess.

Vad hette bombmannen i Göteborg?

Mark Lorentzon misstänks ha legat bakom bombdådet i Göteborg förra veckan. Den misstänkte bombmannen Mark Lorentzon har hittats död i Göta älv i Göteborg. Lorentzon var misstänkt för att ha orsakat explosionen i ett lägenhetshus på Övre Husargatan i Göteborg. Nu fortsätter utredningen.

Share this post