Allmänning

Har dom hittat Mattias Borg?

Har dom hittat Mattias Borg?

Strumpa som tillhört Mattias Borg hittades I slutet av april 2021 berättar Mattias Borgs mamma att man, strax innan julen 2020, hittat en strumpa längs med en grusväg i Replösaområdet i Ljungby – som polisen valde att inte skicka för analys.

Vad hände med Mattias Borg?

17-åringen försvann den 5 december 2020. Det blir inga fler dykningar i sökandet efter den 17-åriga Mattias som försvann i Ljungby för ett år sedan. – Jag var beredd på att de skulle avsluta efter det här söket, säger Mattias mamma.

Vad hände med Mattias i Ljungby?

Det har nu gått över 8 månader sedan 17-årige Mattias försvann i Ljungby. För hans mamma, Erika Borg, har det varit en helvetisk tid. Hon var tidigt med i sökinsatserna och har desperat kämpat för att ta reda på vad som har hänt hennes son.

När försvann Mattias Borg?

17-årige Mattias Borg försvann i Ljungby den 5 december.

Har dom hittat 17-åringen i Ljungby?

17-åringen försvann från en fest i bostadsområdet Hjortsberg i Ljungby. Han ska ha ringt på vid två hus i närheten och sen dess har ingen sett honom.

Var är Patrik?

Patrik Linfeldt var på väg hem till Malmö från Falun och skulle byta tåg på stationen i Mjölby men steg av på fel station och försvann. Det har nu gått mer än ett år sedan Patriks försvinnande.

Var är Mattias Ljungby?

Sjuttonårige Mattias Borg har varit försvunnen i ett år. Han försvann i samband med en fest i Ljungby den 5 december. Senare samma natt observerades han vid villor intill Smalspåret. Den sista observationen gjordes på Sickingevägen.

Har dom hittat 17 åringen i Ljungby?

Var är Mattias Borg?

TV: Nya sökinsatser i Lagaån -hör polisen om dagens dyk Polisen fortsätter idag med sökinsatsen efter försvunne Mattias Borg. Dykare från Kustbevakningen…

Är Patrik hittad?

– Vi har nu fått svar från Rättsmedicinalverket som gjort en analys av föräldrarnas dna och kommit fram till att det inte är den försvunne Patrik som anträffats avliden i Belgien, säger polisinspektör Karin Eldblom. För polisen innebär analysresultatet att sökandet efter Patrik återupptas, berättar Eldblom.

När försvann Patrik?

Patrik försvann den 22 maj 2017. Han var på väg med tåget från Falun hem till föräldrarna i Malmö, men kom aldrig fram. Övervakningsfilmer visade att han klivit av tåget redan i Hallsberg, men sedan försvann han spårlöst.

Vad hände med försvunna Patrik?

Patrik Linfeldt försvann under en tågresa i Hallsberg. I Belgien hittades i somras, efter två års sökande, en död man som polisen trodde var Patrik – men nu har analyssvaren kommit. – Det var inte han, säger Karin Eldblom på polisen. Patrik Linfeldt klev på ett tåg i Falun den 22 maj 2017 för att åka hem till Malmö.

Share this post