Allmänning

Vad tjanar en materialforvaltare?

Vad tjänar en materialförvaltare?

29 300 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Hur mycket ska man ta betalt som DJ?

DJ-yrkets medellön Hur mycket en DJ tjänar varierar kraftigt beroende på var i landet denne är verksam och hur många års erfarenhet han eller hon har. Medellönen före skatt ligger på runt 18800 i månaden i snitt, med lägstalöner som 10000 i månaden före skatt och löner som högst på 33000 kronor före skatt.

Vad gör en materialförvaltare?

En materielförvaltare, eller materialförvaltare/materialare i dagligt tal, är en person som tar hand om sportutrustning. ”Materialarens” uppgifter består bland annat i att inventera, tvätta och reparera utrustningen. I ishockey och bandy är en viktig uppgift att slipa spelarnas skridskor.

Hur blir man materialare?

Har du inte varit med och slipat skridskor under hockeyskolan så ska du/ni ta kontakt med ungdomsansvarig materialare för att gå en slipkurs för att lära er hur slipmaskinen fungerar och hur skridskorna ska slipas. Det är efter den kursen som du/ni kommer att få kvittera ut en nyckel till slipmaskinen och slipbåset.

Vad gör en materialare fotboll?

Varje materialare skriver upp vad man tagit, när och vem som gjort det. Materialaren ansvarar för allt som tagits därifrån, även om grejerna under säsongen kan vara utspridda bland tränare eller andra inom laget.

Vad gör en materialare i hockey?

När ni bildar lag är det du/ni som materialare som har ansvaret för lagets materiel så som träningströjor, matchtröjor, lagets vattenflaskor till matcher, verktygslådan och sjukvårdsväskan. Det är även ni som ska se till att spelarnas skridskor är slipade.

Vem är världens bästa DJ?

Martin Garrix har blivit utnämnd till världens bästa DJ av DJ Magazine. Detta efter att över en miljon personer deltagit i omröstningen, skriver NME. Garrix, som bara är 20 år gammal, startade sin DJ-karriär tidigt. Strax efter att han såg Tiesto uppträda på ceremonin till Olympiska Spelen i Aten.

Share this post