Allmänning

Vilka ar atalade i Varbynatverket?

Vilka är åtalade i Vårbynätverket?

Kungens kurva-rättegången Kort därefter greps en 24-årig individ som tillhör Vårbynätverket. Chauffören Jonas El Gourari dömdes av tingsrätten till 17 år och 10 månaders fängelse, vilket överklagades av både åklagare och den åtalade då den förra yrkade på livstidsstraff och en senare ville bli frikänd.

Vad blev domen i allra affären?

Medgrundaren till Allra dömdes för grovt mutbrott och grovt häleri till fem års fängelse. De två andra männen dömdes för bland annat grovt bokföringsbrott, grov bestickning och medhjälp till trolöshet för huvudman. De fick fem respektive fyra års fängelse.

Vilka är åtalade i allra?

Vice vd:n döms för mut- och häleribrott till fängelse i fem år och näringsförbud i tio år. Förvaltningschefen döms för trolöshet mot huvudman till fyra års fängelse. Oaks vd döms för mutbrott, medhjälp till trolöshet mot huvudman och bokföringsbrott till fem års fängelse och näringsförbud i tio år.

Vilka blev dömda i Allra målet?

SFS vd, Alexander Ernstberger, döms för mutbrott och trolöshet mot huvudman till sex års fängelse och näringsförbud i tio år. Vice vd:n döms för mut- och häleribrott till fängelse i fem år och näringsförbud i tio år. Förvaltningschefen döms för trolöshet mot huvudman till fyra års fängelse.

Finns Allra kvar?

All verksamhet i det skandalomsusade Allra har upphört. Pensionsbolagets dotterföretag som sålde tandvårdsförsäkringar har avyttrats. Det gick helt enkelt inte längre att kränga försäkringar under Allras varumärke. – Vi har inget ägande eller inflytande över bolaget.

Hur gick Allra affären till?

Patrick Siegbahns förenklade beskrivning av Allras affärer är att ombudet Oak Capital sålde värdepapper till Allras fonder till ett kraftigt överpris. Företrädarna för Oak Capital skickade sedan tillbaka pengar till Allras ägare genom att köpa aktier i Allra till ett kraftigt överpris.

Var är Chihab Lamouri född?

Andra jubileum är silverjubileum 25 år (25 jun 2013), guldjubileum 50 år (25 jun 2038), diamantjubileum 60 år (25 jun 2048) och platiumjubileum 70 år (25 jun 2058). För siffernördarna: Det var 1 762 veckor och 6 dagar sen Chihab föddes på den hundrasjuttiosjunde dagen på året.

Share this post