Populära

Hur manga behover man vara pa Boda Borg?

Hur många behöver man vara på Boda Borg?

Hur många behöver man vara? För att Questa på Boda Borg behöver ni vara 3-5 personer i ett lag, det räcker alltså med att vara ett lag. Är ni flera lag kan ni tävla mot varandra. Gör gärna lagen kända redan innan ankomst för en smidig start, speciellt om ni kommer med en större grupp.

Hur mycket kostar det att gå in på Boda Borg?

Perfekt för dig som är nyfiken och vill prova på! Vill ni fortsätta när 2 timmar har passerat och det finns platser kvar, kan ni på plats lägga till 60 kr/person och förlänga till Max 5-timmarspass (230 kr/person). Exempel: Ni startar med 2-timmar kl 10:00 och kl 12:00 lägger ni till 60 kr och kan fortsätta till 15:00.

Hur funkar Boda Borg?

Ett Boda Borg innehåller mellan 40 och 100 utmaningar sammansatta i banor om 2–5 utmaningar (rum). Principen är att man måste klara en banas första utmaning för att kunna komma in till den andra, som man sedan måste klara för att komma till den tredje utmaningen, och så vidare.

Vilket Boda Borg är bäst?

Gröna Questar innehåller icke-fysiska utmaningar, röda innehåller en mix av klurigheter och fysiska utmaningar, svarta är framförallt fysiskt utmanande. Ditt lag har alltid tillgång till samtliga Quests under ert besök.

Hur många Boda Borg finns det i Sverige?

Du hittar oss på tio (10) olika platser idag: sju i Sverige, en på Irland, en i Boston och vår senaste anläggning nära Zürich, Schweiz. Var och en av våra anläggningar är unik, och var och en erbjuder en unik blandning av upp till 25 olika Questar.

Hur mycket kostar Boda Borg Karlskoga?

Svetsa ihop arbetsgruppen på Boda Borg. Konferens och teambuilding för endast 495 kr/person.

Vad är Questar?

Vårt koncept med Questar var först ut i Reality-Gaming sektorn i en era som kännetecknas av datorspel, dokusåpor och actionfilmer. Våra besökare lockades av möjligheten att själva kunna delta, fysiskt och mentalt, i aktiviteter från spel och film. Inga filmer, inga dataspel, bara du och uppgiften i Questarna.

Hur avbokar man Boda Borg?

Om du behöver omboka ditt besök Vi förstår att det är svårt att boka och planera för ett besök när förutsättningarna snabbt kan ändras. Vi erbjuder dig nu därför möjligheten att boka om eller avboka ditt besök – utan extra kostnad.

Vem äger Boda Borg?

Adob AB som sköter och driver Boda Borg i Torpshammar (Världens första Boda Borg) och Boda Borg International AB som jobbar med franchising av konceptet. I juni 2008 köptes rättigheterna till Boda Borg upp av Boda Borg Europe ett helägt dotterbolag till Boda Borg Corporation i Kalifornien.

Vem startade Boda Borg?

För 15 år sedan startade Thomas Norström äventyrshuset Boda Borg i Skellefteå. Utmaningar med samarbete för hela familjen visade sig vara en fullträff och förra året blev rekordår i antalet besökare. – Våra questar har olika nivåer och är markerade med olika färger.

Kan man äta på Boda Borg?

Kombinera ert besök på Boda Borg med att äta en bit mat. Vi serverar lunch och middag på beställning i vår servering. Vi kan ta sällskap på upp till 120 personer i vår servering. Kontakta oss för meny.

Måste man boka Boda Borg?

Gör en Bokning! Hos oss har ni alltid full tillgång till alla Questar, ni betalar en entré och väljer fritt bland våra många olika Questar. För att vara säker på att få plats är det bäst att ni bokar, då kan vi ge er bäst service.

Share this post