Trendig

Ar Chicsoso palitligt?

Är Chicsoso pålitligt?

BESTÄLL INTE FRÅN CHICSOSO Beställt… BESTÄLL INTE FRÅN CHICSOSO Beställt kläder av Chicsoso men de påstår falskt att de skickat varan och att den levererats.

Är Boohoos storlekar små?

Storlekar stämmer inte alls och kvalitén är usel. Jag tänkt skicka tillbaka min tre par jeans som var mycket för små. Strl 42 motsvarade ca en 38:a. Det skulle kosta 770kr så jag struntade i det.

Hur lång tid retur Zalando?

Hos Zalando kan du alltid returnera en produkt inom 100 dagar efter det att paketet har hämtats ut hos postombudet, reavaror inkluderat! Du kan öppna förpackningen och prova varan om förpackningen är återförslutningsbar.

Hur är Boohoos kläder?

KVALITÉ & STORLEKAR Jag tycker att Boohoo håller ungefär samma kvalitet som de flesta vanliga kedjor. Alla mina plagg och skor har hållt bra för såväl användning som tvätt så jag har absolut inget att klaga på!

Hur är storlekarna på Chicsoso?

Hur är det med storlekar? Våra produkter kommer ifrån olika märken från olika länder tex England, Italien, Frankrike, Australien, Tyskland, USA och Asien. Vi har omvandlat utländska storlekar till svenska storlek. I varje produkt finns en beskrivning om hur den är i storlek.

Är Förebygg seriöst?

Konsumentverket har fått in ett 80-tal anmälningar mot Förebygg Norden AB. Även Konsument Göteborg har fått ett antal samtal, ett tiotal, från personer som känner sig lurade av företaget. – Hos oss är företaget känt för aggressiv telefonförsäljning.

Vart kommer Boohoos kläder från?

Boohoo är en modebutik på nätet med huvudkontor i Manchester i Storbritannien som grundades 2006 av Mahmud Kamani och Carol Kane.

Kan man lita på Asos?

Sämsta service jag varit med om. Skorna jag beställde kom aldrig. Jag fick vänta nästan en månad innan dom kunde göra något åt ärendet för dom var tvungna att följa deras policy. Avråder starkt att handla från detta bolag.

Är Floryday seriöst?

BESTÄLL INTE FRÅN FLORYDAY.SE Ett riktigt dåligt företag. Kundservicen är katastrofal. Returnerade en vara för flera månader sedan. Ej fått mina pengar.

Share this post