Rekommendationer

Hur man gor ett eget mobilskal?

Hur man gör ett eget mobilskal?

Om du själv vill designa ett skal till din smartphone, kan du göra det enkelt, snabbt och billigt hos MyTrendyPhone. Oavsett om du väljer dina egna bilder eller andra motiv till ditt mobilskal, och oavsett vilken telefonmodell du har, är det samma pris du betalar.

Vart kan man köpa billiga skal?

Shoppingguide: Köp billiga mobilskal online. MyTrendyPhone erbjuder ett av Sveriges bästa utbud av snygga mobilskal på nätet som omfattar många kända varumärken och telefonmodeller såsom Galaxy S9, S20, Galaxy S21 skal och mer.

Var köper jag mobilfodral?

Mobilskal, plånboksfodral och skärmskydd hittar du här hos oss på Skalhuset.se, välkommen! Vi på SkalHuset erbjuder dig möjligheten att shoppa allt från mobilskal, plånboksfodral till skärmskydd, tillbehör till din surfplatta och mycket mer!

Hur får man av skalet på iPhone?

Använd båda händerna för att trycka bort kanterna i nedre delan av skalet, börja med ena hörnet. Försök aldrig slita loss skalet på sidan där det är som tunnast (vid kamerahålet på iPhone), då är risken stor att ditt skal går sönder. Ta något mjukt, spetsigt föremål för att lirka loss skalet.

Vilket skal skyddar mobilen bäst?

Tough Armor är Spigen självklara val om det kommer till enbart skydd. Även om mobilskalet har en skyddande funktion är det inte allt för klumpigt. En bra sak med detta mobilskal är även det inbyggda stativet som gör att du kan ställa mobilen på ett smidigt sätt.

Hur gör man eget iPhone-skal?

Det krävs endast några enkla klick för att designa ditt eget skal eller iPad fodral på GoCustomized. Vi vägleder dig steg för steg hur du får till ditt alldeles eget skal – enkelt och okomplicerat! Gör ett personligt skal för 149,50 kr, vilket inkluderar snabb och fri frakt.

Hur gör man en låtsas mobil?

Pyssla en mobil fylld med söta blommor! Tofsarna av garn som du fäster längst ner på varje girlang gör att mobilen blir extra fin. Gillar man varken luftballonger eller blommor som teman kan man till exempel göra en mobil med dinosaurier, fjärilar, nallar eller bara cirklar eller fyrkanter i olika färger.

Share this post