Blogga

Hur funkar mobil bestallning pa Mcdonalds?

Hur funkar mobil beställning på Mcdonalds?

För att använda tjänsten behöver du ladda ned McDonald’s app och registrera ett konto. Därefter kan du logga in för att utforska menyn och lägga en beställning som du även betalar genom appen. Du väljer själv om du vill ha maten levererad till din bil, ditt bord eller för upphämtning i drive-thru eller på restaurangen.

Vad menas med mobil beställning?

Gästerna kan enkelt beställa sin mat på väg till restaurangen, för upphämtning i McDrive eller på en markerad parkeringsplats. Det går även att få maten levererad till ett specifikt bord inne på restaurangen. Maten är klar 3-5 minuter efter beställningstillfället.

Hur lång tid tar det att beställa en mobil?

Mobiltelefoner, surfplattor, smartklockor och 4G-routrar 1-3 dagars leveranstid. Levereras till ditt postombud. Du får ett sms när ditt paket finns att hämta hos postombudet.

Kan man handla på Coop igen?

Alla butiker runt om i landet har nu kunnat öppnas igen, efter IT-störningarna som påverkade Coops kassasystem i nästan hela landet.

När kommer min mobil?

Du kan enkelt logga in på Mitt3 för att se om telefonen är skickad. Har ditt abonnemang ändrats till det nya avtalet betyder det att telefonen är skickad. Det skickas även ut en avisering när telefonen finns att hämta hos ditt lokala postombud.

När får jag min mobil?

Du kommer att kunna se den beräknade leveranstiden på telenor.se/leveransinfo genom att fylla i personnummer/organisationsnummer och det könummer (SO1234567) du får på sms. På telenor.se/leveransinfo kan du dessutom se steg för steg hur det funkar med beställning och leverans av din nya iPhone.

När Coop öppnar igen?

Coop meddelar att från klockan 15.00 på torsdagen är alla butiker äntligen öppna. – Från och med nu har vi möjlighet att sälja varor på alla våra Coop-butiker i Sverige, säger Coops vd Magnus Johansson till TT. Ett hundratal tekniker har arbetat intensivt med att starta om kassa för kassa manuellt, i butik efter butik.

Är Coop fortfarande stängt?

Majoriteten av Coops nästan 800 butiker håller fortfarande stängt efter hackerattacken. Ytterligare ett antal butiker har dock kunnat öppna igen på söndagen med hjälp av appen Scan & Pay. Även Coops webbutik fungerar som vanligt. Haveriet till följd av hackerattacken uppstod vid 19-tiden i fredagskväll.

Share this post